Axie Infinity, yeni oyun stüdyoları için genişlemeye gidiyor…
Axie Infinity

Axie Infinity, yeni oyun stüdyoları için genişlemeye gidiyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz yıl birçok açıdan kripto piyasası kabus yaşamıştı. İflas, kriz ve çöküş hikayelerini duyduk. Bunlarla beraber hack saldırıları 2022 yılında projelerin yakasını bırakmadı. Axie Infinity, hack saldırısının en büyüğünü almıştı. Projenin Blockchain köprüsü olan Ronin Network, 625 milyon dolarlık saldırıya uğramıştı.

Axie Infinity yaşadığı saldırı sonrası bir türlü toparlanamadı. Yıl içinde proje ekibi birtakım adımlar attı. Fakat kripto topluluğu AXS’den daha fazlasını beklemişti. Axie Infinity şimdi yaralarını sarmak için daha büyük adımlar atmaya başladı.

Platform yeni bir aracılığıyla Web3’ün benimsenmesini sağlamak için stüdyolarla birlikte çalışmaya başlıyor. Sky Mavis iş geliştirme başkanı Kathleen Osgood, yabancı haber kaynağına verdiği demeçte, amaçlarının mümkün olduğu kadar çok insanı ekosisteme dahil etmek olduğunu açıkladı.

Axie Infinity’den yeni stüdyo girişimi

Popüler blockchain oyunun arkasındaki ekip olan Sky Mavis, yeni oyun stüdyoları hakkında müjde verdi. Sky Mavis, dört oyun stüdyosunun Ronin ağının üzerinde oyunlar oluşturacağını ve piyasaya sürerek kendi yerel oyun ekosisteminin yaratılmasına yol açacağını açıkladı.

Popüler blockchain oyunun arkasındaki ekip; Direktif Oyunları, Kabileler, Bali Oyunları ve bowled.io şeklinde stüdyoları tasarladıklarını belirtti. Ayrıca ekip, Ronin blok zincirinin yetkilendirilmiş bir hisse ispatı (DPoS) mutabakat mekanizmasına geçişini de duyurdu. Sky Mavis’in CEO’su ve kurucu ortağı Trung Nguyen şunları söyledi:

“DPoS yükseltmesiyle, altyapımızı ve teknolojimizi daha geniş Web3 dünyasına açmaya hazırız. Topluluk merkezli, daha ödüllendirici ve hepsinden önemlisi daha eğlenceli oyunlar yaratmanın yolunun bu olduğuna inanıyoruz.”

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin