Axie Infinity: Rekor saldırının ardından toparlanmaya çalışıyor!

Axie Infinity: Rekor saldırının ardından toparlanmaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oyna-kazan (P2E) oyunu Axie Infinity, NFT pazarındaki en son performansının ardından büyük bir geri dönüş görüyor. Proje, platformdaki birçok gelişmeyle yeni müşteriler çekiyor. Axie Infinity, 600 milyon dolarlık ünlü Ronin saldırısı sırasında üç ay boyunca ilgi odağı oldu. Görünüşe göre Axie bu şoktan sonra doğru yolda ilerliyor gibi.

Oyuna geri mi döndü?

Metaverse oyunu Axie Infinity, geçtiğimiz hafta NFT satış hacminde %200 artış gördü. Bu 118.000’den fazla işlemde satışla 1.33 milyon dolara ulaşmasını sağladı. Axie Infinity’deki ani artış, Ronin ağının yeniden canlanmasıyla birlikte projedeki yükseltmelerin yayınlanmasına bağlanıyor.

Axie Infinity kısa süre önce, ayın önemli olaylarını vurgulayan Temmuz geliştirme güncellemesini yayınladı. Axie ayrıca 4 Temmuz’da Axie Land NFT satışlarını hızlandıran arazi staking seçeneğini de yayınlamıştı.

Bu arazi belirleme, Axie NFT’leri olan ‘arazi sahiplerinin’ AXS token ödülleri kazanmasını sağlar. Resmi veriler, dolaşımdaki toplam 16.794 arzın %90’ından fazlasının stake edildiğini gösteriyor. Kurucu ortak Jeff Zirlin, son tweetinde bu izlenimleri hemen kabul etti.

Axie Infinity, Origin adlı son oyununun yakında piyasaya sürülmesini de planladı. Güncelleme, Axie’nin “2. Aşamaya girdiğini” ve lansman için doğru yolda olduğunu belirtiyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Axie ayrıca ilk Origin alfa sezonunda 49.157 AXS’yi ödül olarak vermek istiyor.

AXS son durum 

Axie’nin yerel tokeni AXS, piyasadaki son toparlanmaya rağmen bocaladı. Trader’lar iyimserliği Temmuz ayında nispeten yüksekti. Ancak AXS, kripto varlık fiyatlarındaki yenilenen artışın faydalarından yararlanamadı.

CoinMarketCap’e göre kripto sıralamasında 42. sırada yer alan AXS,14.08 dolardan işlem görüyor. Son yedi gün içinde %3 düşüş gördü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin