Axie Infinity, NFT satışlarında 4 Milyar dolarlık rekor kırdı!
Axie Infinity, NFT satışlarında 4 Milyar dolarlık rekor kırdı!

Axie Infinity, NFT satışlarında 4 milyar dolarlık rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum tabanlı video oyunu Axie Infinity, geçen yıldan bu yana önemli gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Bazı aksaklıklara rağmen yatırımcılar arasında popülerliğini hâlâ koruyor. Aslında, Sky Mavis projesinin tüm zamanların NFT gelirlerinde yaklaşık 4 milyar dolar yakalamasının ardından bu hafta biraz ses getirdi.

P2E evcil hayvan eğitim evreninin oyun içi para birimi AXS, son 12 ayda ABD doları karşısında %2,544 değer kazandı. Öte yandan, SLP değeri %70 oranında düşerek daha olumsuz bir yıl geçirdi.  Metrikler, şu anda 166.870 Axie’den 53.502 AXS token sahibi ve 45.276 Axie sahibi olduğunu gösteriyor.

Axie Infinity NFT satışları rekor kırdı!

24 saatlik Axie NFT satış rakamlarına göre proje, 17.731 alıcıdan 2.2 milyon dolarlık işlem aldı. Axie satışlar açısından tüm zamanların üçüncüsü olurken, 24 saatlik satışlar açısından dördüncü ve son yedi gün verilerine göre ise beşinci sırada yer alıyor. Geçen ay Axie, 30 günlük NFT satışları açısından 10 proje arasında sekizinci sırada yer aldı.

En son piyasa rakamlarına göre, 21 Şubat 2022 Pazartesi itibariyle Axie Infinity’nin ortalama satış fiyatı, bir önceki günün en düşük seviyesi olan 50,30 dolardan %7,14 artarak 56,14 dolara yükseldi.

AXS toplam piyasa değeri günlük grafikte 3,17 milyar dolar değerinde yer alıyor. Ek olarak, 6 Kasım 2021’de Axie Infinity tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164,90 dolara ulaştı. Buna karşılık, 6 Kasım 2020 tarihinde tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,123718 dolara ulaştı.

Toplam Axie Infinity NFT satışlarının 4 milyar doları geçmesine rağmen, satışlar geçen hafta yüzde 40,58 düştü. Axie Infinity, en son haftalık verilerde Ronin blockchaini aracılığıyla siparişlerde 19.815,670 dolar değerlendi.

Bu arada, metaverse projelerinden Decentraland, The Sandbox, Illuvium ve Axie Infinity gibi blockchain tabanlı sanal dünya projelerine artan ilgiyle birlikte arttı. Metaverse’deki arazilerin yanı sıra daireler 7 milyon dolar arasında satılıyor.

Kendisini metaverse olarak tanıtan Webbland Projesi, son yedi gün içinde bir önceki haftaya göre %126,24 artışla 3,6 milyon dolar gelir elde etti. Webbland, kullanıcıların araziye sahip olmalarına, NFT’lerle donatmalarına, görevleri tamamlamalarına ve keşfetmelerine izin vermesi bakımından The Sandbox ve Decentraland’a benzer özellikler taşıyor. Webbland, Farmers World’ü geçerek, son haftadaki yedi günlük satışlar açısından Sheet Fighter’ın hemen altına düşerek 33. sırada yer aldı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin