Axie Infinity, Katana DEX'i piyasaya sürdü; AXS ve SLP yükselişe geçti!
Axie Infinity, Katana DEX'i piyasaya sürdü; AXS ve SLP yükselişe geçti!

Axie Infinity, Katana DEX’i piyasaya sürdü; AXS ve SLP yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sky Mavis tarafından geliştirilen Ethereum tabanlı kripto oyunu Axie Infinity, kendi merkezi olmayan borsası Katana’nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Lansman, şimdi yeni bir ekosistem tokeni olan RON’u da tanıtan Ronin yan zincirinin gelişimini takip ediyor. Axie Infinity kullanıcıları, Ethereum blockchaine bağlanmadan ve köprü oluşturmadan tokenleri değiştirebilecekler.

Lansman ilk olarak geçen ay, AXS tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 153 dolara ulaştığı için duyuruldu. Axie Infinity’nin Ronin özel yan zinciri, hem AXS hem de SLP ödül tokenleri için hızlı ve düşük maliyetli işlemlere olanak sağladı. Katana’nın piyasaya sürülmesiyle birlikte her iki tokenin fiyatları da bugün yükseliş yaşadı.

Katana’nın merkezi olmayan değişim hizmetleri, Ronin yan zincirinde çalışır ve Axie Infinity kullanıcılarının yan zincirden ayrılmadan doğrudan tokenleri değiştirmelerine yardımcı olur. O zamandan önce, kullanıcılar önce ek ücretler gerektiren bir süreç olan Ethereum blockchaine tokenleri köprülemek zorundaydı. SLP ödül tokenlerı ve AXS yönetişim tokenleri, Wrapped Ethereum ($wETH) ve USD Coin ($USDC) ile birlikte yeni merkezi olmayan değişim için hazırlandı. Katana DEX’te işlenen tüm işlemler, Ronin yan zincirinin kullanıcı destekli likidite havuzları tarafından gerçekleştirilir.

Sky Mavis bunlara ek olarak yeni bir ekosistem tokeni olan RON’u da tanıttı. RON tokeni arzın %10’u aracılığıyla kullanıcılara ödül imkanı verecek. Böylece oyun kullanıcıları ilerleyen günlerde programlanmış ödül aktivasyonu ile hem SLP/ETH hem de AXS/ETH ile para yatırabilecek. Şu anda lansman aşamasında ancak, her kullanıcı gün içerisinde 100 RON işlemi gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar bu sınırı aştığında, Katana DEX’teki ücretler için RON kullanılacak. Lansmanda Sky Mavis, RON ile ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Bugün ayrıca RON’u da tanıtıyoruz. Sonunda, hem Axie Infinity hem de zincirde barındırılan gelecekteki oyunlar için gaz ücretlerini ödemek ve ağı güvence altına almak için kullanılması planlanıyor. RON’un birincil amacı, Ronin’in her zaman topluluğumuzun sahip olduğu blockchain olmasını sağlamak.

Axie Infinity’nin SLP tokeni son 24 saat içinde %42,40’lık bir artış gördü ve son zamanlarda token başına 0,11 dolarlık bir zaman dilimi içinde en yüksek seviyeye ulaştı.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin