Axie Infinity fiyatı önemli bir riskle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler
Axie Infinity fiyatı önemli bir riskle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler

Axie Infinity (AXS) fiyatı önemli bir riskle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity fiyatı kritik bir eşikle karşı karşıya kaldı.  AXS fiyatı kritik eşiği atlatamazsa 40 doların altına düşebilir. Boğalar devreye girmeden önce AXS’in tekrar 30 dolara düşmesini beklenebilir. Altcoin için RSI göstergesi aşırı satım ile daha sonra aşırı satım.

Yatırımcılar gelecek haftaya hazırlanırken, bu hafta büyük teknoloji raporları ve yatırımcıların piyasanın Netflix’in kazançlarına verdiği tepkiye dayanarak benzer varsayımlar yapmasıyla riskli duruyor. Piyasaları gölgede bırakan bu olumsuz ruh hali ile, Axie Infinity fiyatının 30 dolara doğru daha fazla düşüşe yol açmasını ve yılın yeni bir dip seviyesini görmesi beklenebilir.

AXS fiyatı düşüş eğilimi gösteriyor

AXS fiyatı, 2022 yılındaki herhangi bir yükseliş hareketini destekleyen destek olan 44,45 doları delip geçti. Bununla birlikte daha derin bir düşüşün kapısını açtı. 2022 için yeni dip seviyeleri basılmış olsa da, aylık S2 destek seviyesi 26 Temmuz’daki en düşük seviyeyle çakışıyor. Axie Infinity 30,93 dolarla daha fazla yeni dip görebilir. Bu seviye başka bir destek testi ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım bölgesinde, boğalardan bu seviyede bir yükseliş görmeyi bekliyoruz.

AXS/USD daily chart

Nasdaq’taki büyük teknoloji isimleri, korelasyonları göz önüne alındığında kripto para birimlerinde hâlâ yükseliş yaratma ihtimali de bulunuyor. Büyük teknoloji hisselerinden herhangi biri, Netflix’in geçen hafta bildirdiklerinin aksine sağlam ve iyi kazançlar bildirirse, yatırımcıların endişelerini giderdiğini ve fiyat hareketini 44,45 doların üzerine çıkarmasını beklenebilir. Diğer teknoloji hisse senetleri bu hafta iyi kazançlar elde ederse, başka bir sıçramayala Axie Infinity 52,00 dolar ve 60,36 dolara doğru kazançlar görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin