Axie Infinity, yeni oyun stüdyoları için genişlemeye gidiyor…
Axie Infinity

Yatırımcılar hayal kırıklığına uğradı! Axie Infinity ekosisteminde neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity topluluğu içindeki oyuncular, önde gelen oyna-kazan oyun platformu en iyi şekilde çalışmak için mücadele ederken daha fazla hayal kırıklığı yaratan haberler almaya devam ediyor. Ronin köprüsünü yeniden açtıktan sadece birkaç gün sonra, oyun platformu 2 Temmuz’da bir tweet’te kullanıcılarına, Ethereum blockchain’inden para yatırma işlemlerini imkansız kılan köprüyle ilgili bir sorun tespit ettiğini bildirdi.

Bunun ne sıklıkta olacağını söylemenin imkansız olduğunu teyit ederken, köprüde bir güncelleme yapılması gerektiğini de belirtti.

Bu yazının yazıldığı sırada 13,76 dolar ve 0,3314 dolar seviyelerinde işlem gören AXS ve RON token’larını bu güncelleme haberi herhangi bir şekilde etkiledi mi?

Yatırımcılar çaresiz

Axie Infinity topluluğu üyeleri, 2 Temmuz’un erken saatlerinde bu konuda bilgilendirildi. İlginç bir şekilde, CoinMarketcap’tan gelen veriler, güncellemenin AXS ve RON token’larının fiyatlarını etkilemediğini ortaya koydu.

Axie Infitity

Ayrıca RON, son 24 saatte %0,55 oranında bir kazanç elde etti ve 0,3194 dolara yükseldi.  İlginç bir şekilde, tweet atıldıktan saatler sonra token %3 oranında arttı. Ancak boğalar fiyatı uzun süre yüksek tutamadı ve bunun ardından düşüş hareketi geldi.

Axie Infinity için bu bir sürpriz

Zincir içi analizler, her iki token’ın da son 24 saat içinde bazı verilerinde düşüş yaşadığını ortaya koydu. Örneğin, bu süre içinde AXS token’ları ile işlem yapan adreslerin sayısı %225 oranında düşüş yaşadı. Bu değer, 2 Temmuz’da 534’e ulaştıktan sonra 164’e kadar düştü.

Ayrıca, son 24 saat içinde AXS token’ının işlem hacmi de %75 oranında düşüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda 9,9 milyon dolardan 2,21 milyon dolara bir gerileme gerçekleşti.

Ayrıca, AXS token’ının sosyal hakimiyeti son 24 saat içinde %32’lik bir artış görürken, sosyal hacim %63’lük bir düşüş kaydetti. RON token’ının sosyal hakimiyeti ve sosyal hacmi ise son 24 saat içinde sırasıyla %36 ve %83 oranlarında azaldı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin