Axie Infinity büyük bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz
Axie Infinity büyük bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

Axie Infinity büyük bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity’nin yaptığı son atak kripto piyasasının yükseliş eğilimi içerisinde olduğunu gösteriyor. Kripto para son birkaç gündür yükseliş eğiliminde ve şu anda 24,81 dolardan işlem görüyor. AXS için direnç 27,82 dolar seviyesinde ve kripto para için destek 19,68 dolar seviyesinde yer alıyor.image 600

Piyasanın yakın gelecekte yükseliş trendini sürdürmesi bekleniyor. Bununla birlikte, piyasa düşüşe geçerse, yatırımcılara 27,82 dolar seviyesinde kâr almaları ve pozisyonlarından çıkmaları tavsiye edilir. Analistler hâlâ kripto para birimini elinde bulunduranlara, geri satın almadan önce piyasayı takip etmelerinin faydalı olabileceğini söylüyor.

AXS/USD 1 günlük fiyat tablosu:

image 605

AXS/USD için 1 günlük grafikte,  son 24 saattir yükseliş eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor. Piyasa 24 saatlik zaman diliminde 27,82 dolardan daha yüksek bir seviyeye ulaştı ve o zamandan beri 24,81 dolarlık mevcut fiyatına geri döndü. Axie infinity için piyasa değeri şu anda 1.511.288.134 dolarda bulunurken  24 saatlik zaman dilimindeki işlem hacmi 838.001.917 dolarda olduğu için artmaya devam ettiği için piyasanın yakın gelecekte yükselme eğilimine devam etmesi bekleniyor.

image 602

Altcoin göstergeleri EMA şeritleri de bir yükseliş geçişi verdi ve MACD göstergesi de yükseliş geçişi vermek üzere. RSI göstergesi şu anda 55 seviyesinde yer alıyor. Bu da piyasanın ne aşırı alım ne de aşırı satım koşullarında olduğunu ve daha fazla fiyat artışı için yer olduğunu gösteriyor.

4 saatlik grafikte Axie Infinity fiyat analizine göre boğalar kontrolü elinde tutmak için tökezliyor Axie infinity fiyat analizi için 4 saatlik grafik, ayıların piyasanın kontrolünü ele geçirmeye çalıştıklarını ancak şu ana kadar başarısız olduklarını gösteriyor. Axie Infinity şu anda bir yükseliş işareti olan 24.81’de işlem görüyor. Axie infinity için piyasa değeri artmaya devam ettikçe, piyasanın yükseliş trendini sürdürmesi bekleniyor. Kripto para şimdiden 19,68 ile 24,81 dolar arasında güçlü bir ilerleme kaydetti ve 27,82 dolarlık direncin kırılması yakın gelecekte 32 dolara yükselebileceğini görebilir.

MACD çizgisi mavisi, boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteren kırmızı sinyal çizgisinin üzerinde hareket ediyor. RSI göstergesi şu anda 60 seviyesinde ve bu da piyasanın aşırı alım koşullarının eşiğinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiği geçişindeki EMA göstergesi bir yükseliş işaretidir.

Axie infinity fiyat analizi sonucu

Özetlemek gerekirse, Axie infinity fiyat analizi, pazarın yükseliş eğiliminde olduğunu ve boğaların yakın gelecekte fiyatları yükseltmeye devam etmesinin beklendiğini gösteriyor. AXS için bir sonraki direnç 27,82 dolar ve bu seviyenin kırılması kripto para biriminin 32 dolara yükseldiğini görebilir. AXS desteği 19,68 dolar ve bu seviyenin dökümü kripto para biriminin 17 dolara geri çekildiğini görebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin