featured

Axie Infinity mevcut destekten sekmeyi başarırsa yüzde 15’lik bir ralli kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity fiyatı %50 geri çekilme seviyesinin altına düştü. Bu yazının yazıldığı sırada 45,93 dolar seviyesindeki düşük aralığın dışına çıkıyor. Boğalar piyasaya geri döndüğü takdirde kripto para biriminin fiyatı %15 oranında bir artışla 55,11 dolara yükselebilir.

44,27 doların altında bir dört saatlik mum çubuğu oluşması, AXS için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Axie Infinity fiyatı, 7 Şubat tarihinde yüksek bir aralığa girdiğinden beri düşüş eğiliminde. Yakın zamanda yaşanan çöküş, AXS’nin değer kaybetmesine neden oldu. Ancak artık boğaların geri dönüş yapması oldukça muhtemel.

Axie Infinity kayıplarını geri kazanmak istiyor

Kripto para biriminin fiyatı 4 Şubat ve 7 Şubat tarihleri arasında %56 oranında artarak 45,93 dolar ile 72,01 dolar seviyeleri arasında bir aralık oluşturdu. Yüksek aralık, haftalık direnç noktası ile çakışıyor.  Bu da onu kırılması zor bir seviye haline getiriyor.

Boğaların gücünün tükenmesi, tam bir geri çekilmeye yol açmış gibi görünüyor. AXS şu anda 45,93 dolar seviyesinden bir sıçrama yapmaya çalışıyor. İleriye dönük olarak, yatırımcılar kendilerini beklenen gelecek artıştan yararlanmak için konumlandırabilirler.

Axie Infinity kapak

Axie Infinity fiyatının karşılaşacağı ilk engel, %15 oranında bir kazanç ile ulaşacağı 55,11 dolar seviyesinde bulunan engeldir. Ancak bu, AXS’nin mevcut trendi tersine çevirebilmesi için yeterli değildir. Bu nedenle yatırımcılar, altcoin’in %50 geri çekilme seviyesini 58,97 dolardan yeniden test etmek için daha da ilerlemesini ve toplam yükselişi %21’e getirmesini bekleyebilirler.

Ne olursa olsun yatırımcılar, Axie Infinity fiyatının düşük aralığın dışına çıkmasıyla birlikte %15 ila %20 oranında arasında değişen bir kazanç bekleyebilir.

İyimser olsa da AXS fiyatı için bu sıçrama, genel kripto para piyasası eğilimi üzerindeki etkisi göz önüne alındığında Bitcoin fiyat hareketine bağlıdır. Piyasa liderinin mevcut yükselişini sürdürememesi AXS’yi olumsuz etkileyebilir. Böyle bir durumda, altcoin’in fiyatı 44,27 dolar seviyesinin altında dört saatlik bir mum çubuğu oluşturursa yükseliş tezini geçersiz kılınacaktır.

Bu gelişme, AXS’in alıcıların geri dönüş için bir araya gelmesine ve 37,66 dolarda bulunan haftalık destek noktasına geri dönmesine yol açabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin