Avustralya hükümeti, yenilikçi blok zinciri ekiplerine 6 milyon dolarlık hibe teklifinde bulundu
Avustralya hükümeti, yenilikçi blok zinciri ekiplerine 6 milyon dolarlık hibe teklifinde bulundu

Avusturya Ulusal Turizm Ofisi, Ethereum tabanlı reklam kampanyasını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Blockchain‘i turizm endüstrisine büyük katkı sağlıyor. Avusturya Ulusal Turizm Ofisi (ANTO) geçtiğimiz günlerde, Ethereum tabanlı reklam platformu Adbank tarafından desteklenen bir reklam kampanyası başlattı.

Ethereum tabanlı reklam kampanyası maliyetleri düşürecek

Perşembe günü Adbank, ANTO’nun bir reklam kampanyası geliştirirken aracılık ücretlerini düşürmeyi planlayan pilot bir reklam platformuyla yer aldığını duyurdu. Adbank’a göre, bu ödemeler reklam maliyetlerini yaklaşık %70 oranında azalttı.

İlginç bir şekilde, Red Bull Media House bu yeni girişime katılıyor. ANTO, Alman macera dergisi olan Bergwelten’in reklam kampanyasını yürütecek. Medya kuruluşu, Red Bull ekibinin Adbank’ın kurucuları Angelo Dodaro ve Kelsey Cole ile Avusturya’nın Salzburg kentinde buluştuğunu ve Nisan ayında kampanyaya katılmayı kabul ettiğini açıkladı.

Reklam platformu, Mart ayında bu gelişmiş teknolojiye dayanan ödeme protokolünü tamamladığını duyurmuştu.

Reklam sektöründe Blockchain

Adbank, reklamverenlere bu yıl 51 milyon dolarlık maliyete sebep olan reklam sahtekârlığını engellemeyi hedefliyor. Araştırmaya göre, reklam dolandırıcılığı, reklam trafiği için ciddi bir tehdit oluşturuyor çünkü insan trafiği ve botlar, tüm web sitesi trafiğinin yarısından fazlasını oluşturuyor.

Pek çok insana göre reklamcılıkta Blockchain teknolojisi yayıncı ve reklamveren arasındaki şeffaflık düzeyini artırabilir.

Dodaro şöyle söyledi:

Reklamverenler ilk kez paranın nereye gittiğini görebiliyorlar.

Cole ekledi:

ANTO, reklamverenlerin Adbank’ın teknolojisini kullanarak hak ettikleri kontrole sahip olduğu bir dönemin başlangıcında önemli bir kurum olarak yer alacak.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin