Avusturalya’da Shiba restoranı çok yakında faaliyete başlayacak!

Avusturalya’da Shiba restoranı çok yakında faaliyete başlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en popüler varlıklarından biri olan Shiba Inu, gerçek dünyada yaptıklarıyla dikkat çekiyor. Sadece dijital ortamda değil, müşterilerin hayatlarına doğrudan etki edecek projelere imza atıyor.

Dogecoin katili olarak yola çıkan Shiba Inu, bu anlamda birçok gelişmeye birden imza attığını görebiliyoruz. Öncesinde Metaverse, oyun, NFT gibi alanlarda kendini gösteren platform, şimdi restoran açmak için kolları sıvadı.

Twitter kullanıcısı ShibPlanet, Gold Coast Avustralya’daki Shiba Wings lokantasının çok yakında müşteri kabul etmeye başlayacağını paylaştı. Kripto topluluğunu heyecanlandıran gelişmeyle birlikte artık Shiba restoran zinciri olacak.

Shiba restoranı çok yakında hizmet verecek

Bir kullanıcının yaptığı paylaşıma göre Shiba restoranı açılacak. Kullanıcı, az önce açılmaya hazırlanan yerin sahibiyle görüştüğünü paylaştı. 

Shiba Wings, Shibarium entegrasyonu için hazır Tweet’e göre restoran, NowPayments platformu sayesinde kripto ile tamamen entegre olacak. Ayrıca Shiba Wings, katman 2 protokol yükseltmesi kullanıma sunulduğunda Shibarium entegrasyonuna açıktır.

Aslında Shiba restoranı ilk değil. Daha öncesinde de SHIB kabul eden restoran karşımıza çıkmıştı. Şubat ayında Shiba Shytoshi Kusama’nın baş geliştiricisi, SHIB’nin Welly’s adlı bir İtalyan burger zinciri ile bir ortaklık imzaladığını duyurmuştu. 

Restoran zinciri, Shiba Inu’yu maskotu olarak seçerek tam bir yeniden markalama gerçekleştirdi. Menüleri ve pazarlama stratejileri de sırasıyla ayarlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin