Bitcoin fiyatı ne olacak? İşte 3 ünlü analistten çarpıcı fiyat tahminleri
Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin’e yatırım yapıyor

Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin’e yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin’e yatırım yapıyor. Avustralya’nın Queensland eyaletinin yasama meclisindeki iki bakanın, Bitcoin (BTC)’e sahip oldukları ortaya çıktı. Bu konu ortaya çıkınca yayınlanan bildiride, Queensland’ın politikacılarının mülkleri, güvenleri ve sendika üyelikleri de dahil olmak üzere, devletin üye çıkarlarının siciline ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Politikacıların varlıklarının kayıtlarının güncellenmesi, Bitcoin’e sahip olduklarını ortaya çıkardı

Queensland’ın politikacıların varlıklarının kayıtlarının güncellenmesi, eyalet temsilcilerinin ikisinin şu anda Bitcoin’e sahip olduğunu ortaya çıkardı. Kayıt, Queensland’ın temsilcilerinin sahip olduğu büyük varlıkları ve yatırımları ortaya çıkarmanın yanı sıra, devletin politikacılarının resmi siyasi ilişkilerini de açıklar.

Queensland’ın engin kırsal nüfusuna hizmet etmek isteyen sağ eğilimli bir azınlık partisi olan Katter’in Avustralya Partisi için seçilmiş bir milletvekili olan Nick Dametto, Fairfax Media ile Bitcoin varlıklarını tartıştı.

Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin
Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin’e yatırım yapıyor

Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin yatırımlarından memnun

Nick Dametto, Ekim 2017’de hızlı bir şekilde değer kazanan Bitcoin’i satın aldığını doğruladı ve konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Ben daha sonra bir kaç farklı kripto para almak için Bitcoin’imi kullandım ve sonra bu kripto paralar biraz yükseldiler. Bir keresinde 5.000 dolarlık yatırımım 60.000 dolara yükseldi. Daha sonra bu yükseliş Noel’den sonra çöktü.

Nick Dametto, Bitcoin varlıklarının şu anda 20.000 Avustralya doları (yaklaşık 15.400 USD) değerinde olduğunu tahmin ediyor. Bitcoin piyasasında artık daha ​​önce var olan yükseklişler olmamasına rağmen yatırımından memnun olduğunu da ekliyor. Ayrıca Nick Dametto konuya yönelik şunları da söyledi:

Bitcoin havaya uçarken ben de o kadar çok Bitcoin vardı ki… Ama ben havaya uçmayacağım.

Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin
Avustralya Eyaleti politikacıları Bitcoin’e yatırım yapıyor

Avustralya’da Bitcoin ve Ethereum alımı kolaylaştırılacak

Avustralyalı emek partisinin milletvekili olan Bart Mellish de Bitcoin’e sahip olduğunu açıkladı. Eski bağımsız MP Rob Pyne, Kasım 2017’de yerinden ayrıldığından beri, Facebook sayfasının adını “Roby Pyne: Kripto Para Gurubu” olarak değiştirmek de dahil olmak üzere, kripto para biriminin yükselişinde para kazanmaya çalıştı.

Son yıllarda, Avustralya’nın kripto parayı çevreleyen vergi rejimi reformu, Bitcoin’i ana akım yönüne doğru ilerletti. Bu ayın başlarında, 1.200 Avustralya gazetesinin BTC veya Ethereum (ETH)’un hızlı ve basit alımlarının kolaylaştırılacağını açıkladı.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin