Avrupa’nın önde gelen bankalarından SEBA, yeni yılda Bitcoin tahminini açıkladı!

Avrupa’nın önde gelen bankalarından SEBA, yeni yılda Bitcoin tahminini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 alında Bitcoin’den beklentiler yine yüksek. Birçok kimse 2021 yılının son ayında yeni bir ATH beklemişti. Ancak geçen sene Bitcoin, Kasım ayında yaptığı tüm zamanlar zirvesinden sonra düşüş yaşadı. 75K ve 100K beklentisi yeni yıla kalmış oldu. Avrupa’nın önemli bankalarından biri olan SEBA, 2022 senesi için olumlu konuştu. Ancak bu sene beklentiler gerçekleşecek mi? Bunu zaman gösterecek.

Piyasanın önde gelen analist ve uzmanları genellikle 100.000 dolar güzellemesi yaptı. 2021 yılının son çeyreğinde böyle bir beklenti oluşsa da gerçekleşmedi. Hatta Bitcoin Aralık ayı ile beraber yeni yıla da sert bir düşüşle giriş yaptı. Kimsenin belki de beklemediği 40 bin dolar seviyeleri geldi.

Kripto odaklı İsviçre merkezli SEBA Bank, diğer analist ve uzmanlar kadar iyimser tahminde bulunmuyor. Ancak şirket, 2022 senesinde 75 bin dolarlık bir beklenti içinde. Bankanın CEO’su Guido Buehler, dijital para biriminin bu yıl 75.000 dolarlık yeni bir ATH’ye ulaşacağına inanıyor.

SEBA Bank CEO’su yeni ATH konusunda iyimser

Önde gelen piyasa analistlerinin Bitcoin’in 100.000 doları aşacağını söylemesine karşın CEO Guido Buehler, daha mütevazi bir tahminde bulundu. Bununla birlikte, CEO’nun tahmini, güçlü bir şekilde firmanın analitik modellerine dayanıyor.

SEBA Bank CEO’su, “fiyatın yükseleceğine inanıyoruz” açıklamasını yaparak şunları söyledi:

“Dahili değerleme modellerimiz şu anda 50.000 ila 75.000 dolar arasında bir fiyat gösteriyor. Bu seviyeyi göreceğimizden oldukça eminim. Sorun her zaman zamanlamadır”

blockchain.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin