Bu anket kripto alanı için iki ülkenin ne kadar zıt kutuplarda olduğunu gösterdi
Bu anket kripto alanı için iki ülkenin ne kadar zıt kutuplarda olduğunu gösterdi

Avrupalılar Bitcoin’in ölüm tarihini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son anket, Avrupalıların Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda yükseldiğini doğruladı. BitFlyer anketine göre, Avrupalılar kripto para birimlerinin aramızda kalacağını düşünüyor.

Avrupalılar, Bitcoin’in 10 yıl daha yaşayacağını düşünüyor

Tokyo merkezli kripto para birimi borsası BitFlyer kısa süre önce 10.000 Avrupalı ​​vatandaş üzerinden bir anket yaptı ve yanıt verenlerin %63’ünün kripto para biriminin on yıl daha hayatta kalabileceğine inandığını belirtti.  Böylece, İngiltere, Norveç, Fransa, Belçika, Almanya da dahil olmak üzere on ülkeden katılımcılar, Bitcoin’in on yıl içinde kendi ekonomilerinin bir parçası olacağını doğruladılar.  

Norveçlilerden ankete katılanların %73’ü kripto para birimlerinin geleceği konusunda olumluydu. Fransızlar, hala %50 eşiğinden yer alıyor ve %55 ile Bitcoin’in geleceği konusunda pozitif değiller. Kripto para birimi borsası BitFlyer, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bu sonuçlar kripto para sektörünün bir dolandırıcılığın ötesine geçtiğini ve daha yerleşmiş olduğunu gösteriyor.

Avrupalıların Bitcoin konusunda daha az istekli

Bu arada rapor, Avrupalıların Bitcoin konusunda daha az istekli olduklarını ve yeni nesil dijital varlıklara daha fazla güvendiklerini ortaya koydu. Bitcoin türünün ilk ve en büyük dijital varlık olmasına rağmen, birçok katılımcı yeni Blockchain’lerin sunduğu rekabet avantajlarını araştırıyor. Avrupalı ​​vatandaş konuya yönelik şu açıklamayı yaptı: “Bitcoin’in diğer kripto riskleri kadar destek üretmediği gerçeği, kısmen piyasanın oynaklığının bir belirtisi değil, aynı zamanda oynaklıkla ilişkili sürekli medya ilgisinin doğrudan bir etkisi. Elbette biz Bitcoin’in aramızda kalacağına inanıyoruz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin