Crypto.com, Visa ağına katıldığını duyurdu!
Visa’dan dev kripto para adımı! Bitcoin ile ödüller kazandıran kart geliyor

Avrupa’da Visa debit kart ile Dai stabil coin harcama hizmeti başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum tabanlı bankacılık alternatif platformu Monolith, kullanıcıların Visa ödemelerini kabul eden mağazalarda dünyanın her yerinde Dai stabil coin harcamasına imkan tanıyan yeni bir Visa debit kart çıkarıyor.

Monolith Perşembe günü çıkan habere göre, proje için Dai’nin arkasındaki firma MakerDAO ile ortaklık kurduğunu söyledi. Bununla birlikte, banka kartı şu an için yalnızca Avrupa’da kullanılabilecek.

Dai stabil coin haricinde Monolith’in DGX tokeni ile iş birliği de bulunuyor

Eskiden TokenCard olarak bilinen Monolith, kart kullanıcılarının, her biri 1 gram altınla temsil edilen DGX kartını kullanmalarını sağlamak için varlık belirleme platformu Digix ile de iş birliği yapmıştı.

Firmadan yapılan açıklama şu şekildeydi:

“Monolith’in teklifinin bir parçası olarak, kullanıcılar günlük alışverişlerinde kullanabilir, faturalarını ödeyebilir veya hepsi Ethereum tarafından desteklenen arkadaş ve aile yakınlarına para gönderip alabilirler.

Monolith’in gözetimsiz cüzdan teklifi Sözleşmesi şu anda Ether (ETH) ve ERC-20 tokenlerini de destekliyor. Mobil cüzdan uygulaması şu anda iOS platformunda mevcut ve firmanın yaptığı duyuruya göre yakın zamanda bir Android uygulaması çıkarma planları bulunuyor.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin