Avalanche Güncel Avax analizi

Avalanche Güncel Avax analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Kripto Para Haber – Güncel Avax analizi – AVAX analizine göre Avalance sağlam bir hareket başlattı ve bu yükseliş sürdürülebilir görünüyor. Ancak, alıcılar kâr elde etmek isteyeceğinden satış baskısının mevcut fiyat seviyeleri etrafında oluşması ihtimali de var. Bir sonraki direnç seviyesi, düşüş trendi çizgisinin bulunduğu 69.45 dolarda bulunuyor. Bu seviyenin üzerinde bir hareket, yükseliş trendini güçlendirebilir. 72.10 dolarlık direnç, bu alandaki son önemli direnç seviyesi olmayı sürdürüyor.

Kanal hala geçerli ve uzun vadeli bir yükseliş trendi gösteriyor. Bununla birlikte, kanal direnci (kırmızı) 69,45 dolarda bulunuyor ve daha önce birkaç kez test edildiği gibi üstesinden gelmek zor olacak.

Yazı yazılırken AVAX, 72,10 dolardan işlem görüyordu. Para birimi, şu anki 72.13 dolarlık fiyatıyla 72,00 dolar işaretini aştı. Bu, dünün değerine kıyasla 1,10 dolarlık bir artış. AVAX fiyatının şimdilik yükselişte olduğu söylenebilir.

1 Günlük grafik: Boğalar fiyatı 72 doların üzerine çıkardı

Bir günlük AVAX analizi, Bitcoin değerinin düşmesine rağmen piyasanın yükseliş modelinin değişmediğini gösteriyor. En son ralli dün 72.10 dolarda zirve yaptı ve boğalar bugünün erken saatlerinde 70 doların üzerinde istikrarı koruyabildi.

Avalanche Güncel Avax analizi

Bir günlük grafikte gösterildiği gibi, AVAX fiyatı şu anda 70,00 dolarlık eşiğin üzerinde. Bu, piyasanın yükseliş modelinin önümüzdeki günlerde devam etme şansının yüksek olduğu anlamına geliyor.

4 Saatlik grafik: Boğalar 72 dolar işaretini geri aldı

AVAX analizi için saatlik fiyat tahmini de doğru çıktı. Boğalar, saatlik grafikteki yeşil mumun gösterdiği gibi, 70 dolar seviyesinde istikrarı yeniden kazanmayı başardı.

Avalanche Güncel Avax analizi

Fiyat, SMA 20 ve 50 eğrilerinin fiyattaki yoğun artışına paralel olarak 65.43 dolardan 73.81 dolara yükseldi ve ikisi arasında bir geçişe neden oldu. Öte yandan, Bollinger bantları göstergesi, üst ve alt bantlar için sırasıyla 73.81 dolar ve 65.43 dolar gösteriyor.

Avax analizine göre Avalanche için destek seviyesi şu anda 67.86 dolar, direnç seviyesi ise 100 dolar seviyesinde. Zaman geçtikçe SMA 50 eğrisindeki yeşil mumların sayısının arttığı, kırmızı mumların ise azaldığı görülüyor. Bu, yükseliş trendindeki bir artışa işaret ediyor. Ayrıca Avalanche’ın fiyatı şu anda 70,00 dolar eşiğinin üzerinde seyrediyor.

AVAX analizi: Sonuç

AVAX analizi, AVAX/USD çiftinin yükselişinin para biriminin yükseliş trendini güçlendirdiğini gösteriyor. Boğalar 70 dolarda istikrarı yeniden kazanmayı başarırken, Bollinger bantları göstergesi 73.81 dolar ve 65.43 dolar değerlerini gösteriyor.

Bitcoin analiz için buraya tıklayabilirsiniz.

cryptopolitan

Güncel Avax fiyat grafiği

You have not selected any currency to display

Avalanche Avax nedir?

Avalanche merkezi olmayan uygulamalar ve özel blok zinciri ağları için bir platform olarak işlev gören birinci katman bir blok zinciridir.
Akıllı sözleşmeler dendiğinde ilk akla gelen blok zinciri ağına sahip Ethereum’a en büyük rakip ağlardan biridir.
Ölçeklenebilirlikten ödün vermeden saniyede 6.500 işleme kadar çıkabilen hız yapısı hedeflenmektedir.

Avalanche’ın kurucusu kimdir?

Avalanche, Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer, Cornell Üniversitesi bilgisayar bilimi doktorası Kevin Sekniqi ve Maofan “Ted” Yin tarafından kurulan Ava Labs tarafından kurulmuştur. Gün Sirer, Bitcoin teknik incelemesinin yayınlanmasından altı yıl önce kavramsal bir eşler arası sanal para birimi tasarlamış, kriptografik araştırmalarda deneyimli bir uzmandır. Ayrıca, 2016’daki kötü şöhretli DAO saldırısından önce Bitcoin ölçeklendirme çözümleri ve Ethereum araştırmalarında yer almıştır.

Dolaşımda Kaç Avalanche (AVAX) Coin Var?

AVAX’ın toplam arzı 720 milyondur. 
Token dağılımı aşağıdaki gibidir:
%2,5 – tohum satışı, %10’u ana ağ açılışında ve geri kalanı her üç ayda bir serbest bırakılır.
%3,5 – özel satış, %10’u ana ağ açılışında ve geri kalanı her üç ayda bir serbest bırakılır.
%10 – genel satış, %10’u ana ağ açılışında ve %15’i 18 aylık bir süre boyunca her üç ayda bir yayınlanır.
%9.26 – vakfa tahsis edilmiştir, on yıl içinde serbest bırakılacaktır.
%7 – on iki ay boyunca serbest bırakılan topluluk bağışıdır.
%0,27 – bir yıl boyunca yayınlanan testnet teşvik programı için ayrılmıştır.
% 5 – dört yılda piyasaya sürülen stratejik ortaklar içindir.
%2.5 – dört yılda yayınlanan airdroplar.
%10 – ekip, dört yılda yayınlandı.
%50 bahis ödülü vardır.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin