featured

AVAX, kritik seviyeyi korursa yükseliş momentumu sağlamlaşacak! Güzel günler çok yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. AVAX için direnç noktası 13,21 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 12,69 dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX

AVAX, son 24 saatte %2,50’lik hafif bir artış yaşamasının ardından şu anda 12,99 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para biriminin piyasa değeri 3,90 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise 163 milyon dolar. Boğa momentumu, son işlem seanslarında 13,21 dolarlık direnç noktası ve 12,69 dolarlık destek noktası ile güçlü bir kazancın sonucudur.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Saatlik fiyat grafiği, kripto para biriminin son 4 saattir yükseliş trendinde olduğuna işaret ediyor. Öte yandan, piyasa güçlü bir yükselişin ardından kendini düzeltirken, fiyat son birkaç gün içinde hafif bir düşüş eğilimi gördü. Fiyat 12,69 dolarlık kilit destek noktasının üzerinde kalabilir ve 13,21 dolardaki direnci kırabilirse yükseliş ivmesi yakın vadede devam edebilir.

4 saatlik MACD, sinyal çizgisi histogramın üzerinde kesiştiği için piyasada artan yükseliş momentumunu ortaya koyuyor. Bu da fiyatın yakın gelecekte yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor. RSI göstergesi de aşırı alım bölgesinde hareket ediyor. Bu da AVAX fiyatının yükseliş trendine devam etmeden önce hafif bir düzeltme görebileceğini gösteriyor. 50 günlük basit hareketli ortalama da 200 günlük basit hareketli ortalamanın üzerinde, bu da genel piyasa duyarlılığının olumlu olduğunu gösteriyor.

Günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük AVAX fiyat grafiği, kripto para biriminin şu anda yükselen bir kanalda işlem gördüğünü gösteriyor. Altcoin, son birkaç gün içinde 12,69 dolardan mevcut fiyat seviyesine yükselerek güçlü bir ralli gerçekleştirdi. Ancak, RSI göstergesi şu anda aşırı alım bölgesinde olduğundan, piyasa yakın gelecekte bir düzeltme görebilir.

AVAX için 1 günlük MACD şu anda 0,08220’de. Bu da piyasada hafif bir yükseliş ivmesi olduğuna işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi şu anda 37,67 işaretinde bulunuyor. 37,67’nin altına kırılma bir fiyat düzeltmesine işaret edebilir. 50 günlük basit hareketli ortalama şu anda 15,03 dolarda. 200 günlük basit hareketli ortalama ise 11,89 dolar seviyesinde. Bu da genel piyasa duyarlılığının kripto para birimi için olumlu kaldığını gösteriyor.

Sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik AVAX fiyat grafiklerine göre, fiyat bir kez daha toparlanma yolunda olduğundan, yükseliş eğilimi gösteriyor. AVAX, bu yazının yazıldığı sırada 12,99 dolar civarında işlem görüyor. Daha fazla yükseliş gerçekleşebilir. 12,69 dolar seviyesindeki destek noktası, şimdiye kadar güçlü kaldığından, yükseliş momentumunun yakın vadede devam etmesi muhtemeldir. Ancak ticaret hacminde daha fazla artış olması durumunda bu seviye kırılabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin