featured

AVAX yatırımcılarının sabrı tükeniyor: Boğalar düşüş trendine ne zaman müdahale edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX) fiyatı 15 doların altında mücadele etmeye devam ediyor. Fiyat 13 dolar seviyesinde yeni bir destek buldu. Mevcut teknik göstergeler düşüş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor.

AVAX

Gözde altcoin’in fiyatı son 24 saat içinde 14,51 dolara düştüğü için, olumsuz fiyat hareketinin devam ettiği söylenebilir. 15 dolar seviyesinin altında devam eden hareket, AVAX’ın mevcut trendde alıcıların ilgisini çekemediğini gösteriyor. Düşüşün devam etmesi sebebiyle 13 dolar seviyesinde yeni bir destek oluştu. Fiyatın yeniden yükselişe geçmeden önce bu destek noktasını test etmesi bekleniyor. Ticaret hacmi, bugün %30’luk bir düşüş yaşarken piyasa değeri ise 10,531,810,650 dolara geriledi.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in 27,000 doları geçmesi ve en büyük altcoin olan Ethereum’un 1,800 doların üzerine çıkmasıyla kripto piyasası küçük bir toparlanma yaşadı. Önde gelen altcoin’lerden Ripple 0,46 dolara yükselirken, Cardano 0,36 dolara geriledi. Bu arada Dogecoin küçük bir artış gerçekleştirerek 0,07 dolara yükselirken Polkadot fiyatı da 5,41 dolara yükseldi.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte fiyat, 14 dolar civarında yatay bir trendde işlem görüyor. AVAX fiyatı önceki destek olan 15 doların altına geriledi. Böylece hareketli ortalamaların altında işlem görmeye başladı. Bu, düşüş trendinin bir süre daha devam edeceğinin bir göstergesidir.

24 saatlik göreli güç endeksi (RSI), 34 işaretinde işlem görüyor ve aşırı satım bölgesine doğru daha da aşağı doğru ilerliyor. Bir diğer teknik gösterge olan MACD eğrisi de düşüş eğiliminin devam edebileceğini gösteriyor.

Sonuç olarak, AVAX yatırımcılarının bir süre daha sabırlı olması gerektiği söylenebilir. Çünkü, henüz ufukta herhangi bir yükseliş işareti bulunmuyor. Ancak herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketlerini takip etmekte fayda var. Eğer Bitcoin, yeniden kesin bir şekilde yükselişe başlarsa altcoin piyasası da onu takip edecektir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin