featured

AVAX yatırımcıları bu fırsatı iyi değerlendirmeli! Yüzde 10’luk bir ralli yolda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bu hafta hafif bir yükseliş fırsatı içinde olabilir. Yatırımcılar bu fırsatları doğru şekillerde değerlendirebilirse kâr edebilirler.

AVAX’ın Eylül ayının son iki haftasını düşüş performansı ile kapattığı göz önüne alındığında, bu işaretler yatırımcılara biraz rahatlama sağladı.

Gözde altcoin’in son dört haftadaki dezavantajı, Temmuz ayının başından bu yana elde ettiği kazanımları ortadan kaldırmasıydı.

Ayrıca AVAX’ın en az %10 oranında bir yükseliş rahatlamasına başlamasının ana nedenini de ortaya çıktı.

Altcoin, 2 Ekim’de 16,47 dolar ile dibe vurdu ve mevcut kısa vadeli destek aralığına girdi. Fiyat, 3. çeyreğin başında (Temmuz başı) bu aralıkta bir satın alma fırsatı oluşturdu. Aynı satın alma fırsatının ikinci tekrar testi Eylül ayının üçüncü haftasında gerçekleşti.

AVAX grafik

Aynı destek noktası, ayıların zaten %2,48’lik bir artışa yol açtığı düşünüldüğünde, 3 Ekim itibariyle hâlâ güçlüydü.

Bu nedenle fiyat, mevcut aralığında kısa vadeli sürtüşmeyle karşılaşmadan önce destek hattında %10’luk bir artış sağlayabilir.

Avalanche, PoS ile ilgili yükseltmeyi uyguluyor

Özellikle Avalanche’ın gelişimiyle ilgili olumlu bir duyuru, yatırımcıların güvenini artıracaktır. Ağın Banff aktivasyonu, AVAX’ın 3 Ekim’deki pozisyonu düşünüldüğünde potansiyel bir katalizör adayıydı.

Ek olarak yatırımcılar, aktivasyonun altcoin’in fiyat hareketi üzerinde doğrudan bir etki sağlamasının beklenmediğini not etmelidir. Bununla birlikte altcoin, ağ oluşturucuların faaliyet düzeyine bağlı olarak, uzun vadede organik talebe maruz kalmasına olanak sağlayabilir.

Zincir içi faaliyet söz konusu olduğunda, geliştirme faaliyeti Eylül ayının sonundan bu yana biraz yükseldi.

Son üç günde metriklerdeki artış, büyük olasılıkla Banff aktivasyonuyla ilgili etkinliklerden kaynaklanıyordu. Aynı metrik, Eylül ayının çoğu için geliştirici etkinliğinin azaldığını gösterdiğinden, yatırımcılar için canlandırıcı bir değişiklik.

Unutmamak gerekir ki, yatırımcılar genellikle sağlıklı geliştirme faaliyetini bir blockchain ağı için iyi bir işaret olarak görürler.

Benzer şekilde sosyal hacim, 3 Ekim’deki verilere göre oldukça büyük bir artış gösterdi. Bu, daha fazla likidite çekme potansiyeline sahip olabilecek daha fazla sosyal ilgi aldığını gösterdi.

Sosyal hacim, AVAX’a olan ilginin geri dönüşünün altını çizerken, NFT işlemleri organik talebin daha net bir resmini ortaya koydu.

NFT işlem hacmi metriği, önceki üç haftada gözlemlenen hacimlere göre son yedi günde bir artışa tanık oldu.

Son birkaç gündeki yüksek NFT işlem hacimleri, yükseliş eğilimi olasılığını destekleyen olumlu gözlemlere eklendi.

Ayrıca yukarıda belirtilen faktörler, yükseliş eğilimini güçlendiriyor.

Ancak yatırımcılar, piyasa güçlerini ve daha fazla aşağı yönlü baskı yaratabilecek beklenmedik bir olayın olasılığını da hesaba katmalıdır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin