featured

AVAX fiyatındaki son kazanımlar yatırımcıları sevindirdi! Sıradaki hareket hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son dört gün içinde, daha geniş piyasa duyarlılığında bir iyileşme oldu. Sonuç olarak AVAX, boğalar baskılarını artırırken kanalda bir toparlanma kaydetti.

Ayrıca altcoin, 20/50/200 EMA’nın üzerine atlarken iki aylık trend çizgisi direncini korudu. 22 dolarlık tavanın altında ikna edici bir kapanış, önümüzdeki oturumlarda iki aylık trend çizgisi desteğinin yeniden test edilmesine sebep olabilir.

AVAX, bu yazının yazıldığı sırada 21,72 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %14,75 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Altcoin, 23 Mayıs’tan beri değerinin yarısından fazlasını kaybetti. Bunun sonucunda 19 Haziran tarihinde on ayın en düşük seviyesine geriledi. O zamandan beri, alıcılar grafikte daha yüksek dipler oluşturdu. Altcoin, 22 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kapanış yapmak için mücadele eden çok sayıda toparlanma yaşadı.

AVAX grafik

AVAX alıcıları nihayet, trend çizgisi desteğinin üzerinde bir yakınlık bulurken, düşüş anlatısını kendi lehlerine çevirmek için çaba sarf ettiler.

Ayrıca, fiyat üç ay sonra 200 EMA seviyesinin üzerinde bir yer buldu. 20 EMA yukarıyı işaret ederken herhangi bir yükseliş geçişi yalnızca önümüzdeki günlerde satın alma gücünü yeniden teyit edecektir.

Ancak, fiyat hareketi şimdi 22 dolar seviyesine yaklaştı. Dolayısıyla, bu bölgeden olası bir geri dönüş, kısa vadeli bir geri çekilmeye neden olabilir.

Yukarı kanalda bulunan üst trend çizgisinin altında güçlü bir kapanış, AVAX fiyatını 20 doları seviyesini yeniden test etmesi için geri çekebilir. Bu seviyenin altındaki herhangi bir kapanış, formasyondan bir kırılmayı teyit edecektir. Bu durumda 19,1 dolar ile 19,3 dolar aralığına yakın trend çizgisi direnci, düşüşleri yumuşatabilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı alım bölgesine yakınken son zamanlarda artan satın alma gücü ile rezonansa girdi. Bu seviyeden olası bir geri dönüş makul olabilir. Bu geri dönüş, alıcıların yakın vadeli satın alma baskısını frenlemelerine yardımcı olabilir.

Ayrıca grafikteki son kazanımlar, hacim osilatöründe (VO) daha düşük zirveler oluşturdu. Bu, düşüş eğilimi ve nispeten zayıf bir yükseliş hareketi ortaya çıkardı. Bununla birlikte ADX, AVAX için zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

Sonuç olarak

VO değerindeki düşüş farklılığının yanı sıra RSI’daki aşırı alım okuması göz önüne alındığında, AVAX kısa vadeli bir yavaşlama görebilir. Bununla birlikte uzun vadeli anlatı, kısa vadeli EMA’ların 200 EMA’nın üzerine çıkması durumunda alıcılara yardımcı olabilir.

Son olarak, kârlı bir hamle yapmak için piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini de takip etmek yardımcı olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin