AVAX son durum: Mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?
AVAX son durum: Mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

AVAX son durum: Mücadeleyi boğalar mı yoksa ayılar mı kazanacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche (AVAX) için ayı döngüsü destek trend çizgisinin altında kırılırken, satıcılar 70 doların altına bir düşüş planlıyor. Ayrıca, düşüş eğiliminin yeniden test edilmesi, satıcılar için giriş fırsatı yaratabilir. Bununla birlikte, AVAX alıcıları yatay seviyede devreye girecek mi yoksa temiz bir düşüş eğilimi düşüşe devam mı edecek?

Anahtar noktalar:

  • Yeniden test sonrası düşüş, AVXA fiyatını %28 oranında düşürebilir.
  • 50 ve 100 günlük DMA düşüş eğilimi gösteriyor.
  • AVAX’taki gün içi işlem hacmi 54,.5 milyon dolara denk geliyor. Bu da %4,5’lik bir kazanç anlamına geliyor.

AVAX/USDT Chart

AVAX fiyat grafiği, 100 dolarlık psikolojik bariyerin direnç birleşimini ve yükselen trend çizgisini aşmada yükseliş başarısızlığını gösteriyor. Bu geri dönüş, iki hafta içinde önceki %45’lik boğa döngüsüne son verdi.

Altcoin’in yatay seviyedeki geri dönüşü kanal formasyonunun düşüş eğilimini yeniden test ediyor. Bu nedenle, yeniden test sonrası geri dönüş, günlük mumun 70 dolar işaretinin altında kapanmasıyla başlayabilir.

Daha geniş pazar düzeltme gösterdiğinden, fiyatın 70 doların üzerinde kalma olasılığı azalır. Bu nedenle, satıcılar 60 doları kırarsa, düşüşün devamı 52 dolar seviyesine düşebilir. Beklenmedik bir yükseliş eğilimi durumunda, genişleyen kanalda yukarı yönlü bir hareket 80 dolara geri döner.

EMA’lardaki düşüş trendi, 50 ve 100 DMA düşüş geçişi ile yoğunlaşıyor. Ayrıca, 50 DMA, AVAX fiyatına dinamik direnç sunuyor. RSI göstergesi neredeyse aşırı satım bölgesine doğru ilerleyen RSI (35) eğimi, temel düşüş eğiliminde kademeli bir artış gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 78,8 dolar ve 100 dolar

Destek seviyeleri: 67 dolar ve 52 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin