featured

AVAX, son zamanlardaki performansı ile dikkatleri üzerine topladı! Sıradaki hareketi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX), alt ağları için yeni bir güncelleme başlattı. Bunun sonucunda geliştirme faaliyeti açısından bir büyüme gözlemledi. Ancak, teknolojik cephedeki büyümeye rağmen, AVAX’a yönelik algı olumsuz kalmaya devam etti. Aktif adreslerin sayısı ve Avalanche’ın DeFi’deki performansı gibi diğer faktörler, fiyata neler olacağı konusunda daha net bir resim çizebilir.

Avalanche, ağın sayısız iş birliği sayesinde ilgi odağı olmayı başardı. Ancak ağ, 29 Ekim itibariyle alt ağlarının işleyişini iyileştirmek için yeni güncellemelerini de duyurdu.

AVAX

Yeni bir güncelleme

29 Ekim’de Avalanche CEO’su Emin Gün Sirer, Avalanche’ın Banff teknolojisi hakkında bilgi veren bir tweet yayınladı. Bu teknoloji, Alt ağ oluşturucularının Proof-of-Stake doğrulamasını etkinleştirme yeteneğinin kilidini açacaktır. Ayrıca güncelleme, teknolojisindeki birçok faktörü de iyileştirecektir.

Avalanche’ın geliştirme faaliyeti son birkaç gün içinde önemli ölçüde büyüdü. Bu, Avalanche ağındaki daha fazla güncelleme ve yükseltmenin yakın gelecekte yolda olabileceğini gösterdi.

Geliştirme faaliyetinin istikrarlı büyümesinin aksine, Avalanche’a yönelik ağırlıklı duygu, çok fazla oynaklığa tanık oldu. Piyasa koşullarına rağmen, AVAX ile ilgili genel hava çoğunlukla olumsuzdu.

Olumsuz yansımaların sebepleri nedir?

Negatif duyarlılık, ağda azalan aktiviteye dönüştü. Aşağıdaki görselden de anlaşılacağı üzere Avalanche ağındaki aktif adreslerin sayısında son günlerde düşüş yaşandı.

Ancak ağdaki aktif adres sayısındaki düşüşe rağmen aylık işlem sayısında artış yaşandı. Bu yazının yazıldığı sırada Avalanche ağında yapılan işlem sayısı 56 milyondu.

Ayrıca, aylık işlem sayısındaki artışa rağmen, diğer bazı cephelerde iyileşme görülemedi.

Ağ, aşağıdaki görüntüden de görülebileceği gibi DeFi alanında kayda değer bir performansa tanık olmadı. Avalanche’ın TVL’si geçen ay önemli ölçüde azaldı. Bu yazının yazıldığı sırada TVL 1,37 milyar seviyesindeydi. Bu değer son 24 saatte %2,58 oranında bir artış kaydetti.

AVAX’ı etkileyen hem olumlu hem de olumsuz faktörlerle birlikte, fiyatın gelecekte nereye gideceğini tahmin etmek zor olacaktır.

Bu yazının yazıldığı sırada AVAX 18,46 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin, CoinMarketCap verilerine  göre son 24 saatte %7,78 oranında değer kazandı. Hacmi de aynı dönemde %7,73 oranında arttı. Piyasa değeri ise %8,03 oranında bir kazanç kaydetti. Böylece AVAX genel kripto pazarının %0,5’ini ele geçirmiş oldu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin