AVAX neden yükseliyor? Amazon AVAX anlaşmasının perde arkası…

AVAX neden yükseliyor? Amazon AVAX anlaşmasının perde arkası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum sonrasında piyasada en dikkat çeken varlıklardan biri de AVAX oldu. Kripto endüstrisi için önemli projelerinden biri olan Avalanche, birçok çözüm ile beraber dev şirketlerin dikkatini çekiyor. Son olarak dün akşam Amazon AVAX anlaşması geldi.

Amazon AVAX ortaklığı ile beraber proje, Blockchain alanında destek verecek. Kurucusunun ve ekipte Türk çalışanlarında olması projeyi ülkemiz açısından daha da değerli kılıyor. Birçok Türk yatırımcısınında AVAX’ı tercih ettiği biliniyor. Dünya çapında da fazlasıyla tercih edilen kripto para birimlerinin başında  geliyor.

AVAX neden yükseliyor?

Avalanche’nin dün akşam saatlerinde başlayan yükselişinde dev ortaklık var. AVAX neden yükseliyor? Sorusuna net olarak Amazon AVAX anlaşmasını gösterebiliriz. Ava Labs, dün konuta ilişkin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. AVA Labs, Amazon Web Services’e destek sağlayacak.

Amazon AVAX anlaşmasında sonra fiyat günlük olarak yüzde 25^den fazla yükseldi. Son bir gün içinde ortalama 12.5 dolardan 16.4 dolara yükseldi.

AVAX, 1 ayın en yüksek seviyesinde

CoinMarketCap verilerine göre, son 30 günde en büyük kazanımlar altcoinler tarafından elde edildi. Avalanche blok zincirinin yerel belirteci olan AVAX, yedi gün içinde %32’ye varan kazanç sağladı.

Mevcut momentum, başka bir yükseliş ayağından önce kar elde etme davranışı gibi görünüyor. Piyasalar daha düşük Tüketici Fiyat Endeksi seviyeleri beklerken, AVAX Perşembe günü gelecek sürümde gerekli bir desteğe sahip olabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin