featured

Teknik göstergeler AVAX için yüzde 26’lık bir ralliye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood’dan gelen yeni listeleme haberi AVAX fiyatının bugün %10,63 oranında değer kazanmasına sebep oldu. Bu kazanımlar, önceki altı günlük galibiyet serisine eklenince gözde altcoin’in toplamda %27,5’lik bir ralli kaydettiği görülüyor. Ayrıca, yükseliş toparlanması 27,85 dolarda bulunan başka bir direnç noktasını kırmayı başardı. Böylece, alıcıların daha yüksek seviyeleri hedeflediği anlaşıldı.

 

Mevcut model, alıcıların 32 dolar seviyesini kırabilmeleri için iyi bir teşvik oluşturuyor.

Avalanche için gün içi işlem hacmi, 992,5 milyon dolardır. Bu da %20 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

AVAX, yuvarlanan dip modeline yanıt olarak istikrarlı bir toparlanma rallisi yaptı. Bu yazının yazıldığı sırada 29,37 dolar civarında işlem gören gözde altcoin, son iki ayda %112 oranında bir kazanç kaydetti.

Bu toparlanma hareketlerinin ortasında, boğa koşusu bugün birden fazla direnç noktasını kırmayı başardı. Bu direnç noktalarının arasında fiyat için oldukça kritik olan 27,85 dolar seviyesi de bulunuyor. Hacim aktivitesinde ise %20’lik bir artış var. Bu da fiyat için olumlu gelişmelerden bir tanesi.

27,85 dolar seviyesinin üzerinde kapanan bir mum, bu seviyeyi bir destek noktasına çevirecek ve yükseliş rallisini destekleyecektir. Bu nedenle, sürekli satın alma momentumu AVAX fiyatını %9,5 daha yükselterek 32 dolarda bulunan arz bölgesine ulaşacaktır.

Bununla birlikte, altcoin fiyatının bir tersine dönüş modelinin etkisi altında 37,13 dolara kadar yükselmesi bekleniyor.

AVAX grafik

Öte yandan AVAX, 27,8 dolar seviyesinin altında kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Böyle bir durumda ise fiyat, 20 dolarda bulunan destek noktasının altına kadar düşebilir.

AVAX için bazı teknik göstergeler

MACD: Hızlı ve yavaş eğimler arasındaki artan yayılma, altta yatan yükselişteki büyümeyi yansıtıyor.

Bollinger Bantları: Göstergenin üst bandının üzerindeki hareketler, yatırımcıların aşırı alım yaptığını gösteriyor. Böyle bir hareket genellikle orta hatta küçük bir düzeltmeye neden olabilir veya iyileşmeyi belirli bir süreliğine durdurabilir.

AVAX için takip edilmesi gereken direnç noktaları 32,7 dolar ve 37,1 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 22,11 dolar ve 20,3 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin