AVAX için tehlike bitti mi? İşte ekosistemdeki son gelişmeler
AVAX için tehlike bitti mi? İşte ekosistemdeki son gelişmeler

AVAX için tehlike bitti mi? İşte ekosistemdeki son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche, son birkaç ay içinde DeFi alanında iyi performans gösteremedi. Ancak likidite defteri adı verilen yeni bir AMM’nin lansmanı ile AVAX için her şey tersine dönebilir.

Yeni AMM, kullanıcılar için aktif ve esnek likidite tedariki sağlayacak. Aralarından seçim yapabileceğiniz birden fazla likidite şekli ile kullanıcılar, ticaret stratejilerine uygun olarak tercih ettikleri herhangi birini seçebilirler.

Bu yeni gelişmelere rağmen AVAX, DeFi pazarındaki büyümesi açısından haberlere yanıt vermedi. Aşağıdaki görselden de görülebileceği gibi, son iki ayda AVAX’ın TVL’si önemli bir düşüş yaşadı.

AVAX, DeFi alanında herhangi bir iyileştirmeye tanık olmamasına rağmen, ağda bazı iyileştirmeler yaşandı.

AVAX fiyatını neler bekliyor?

Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, Avalanche’ın geliştirme faaliyeti son birkaç gün içinde bir artış gözlemledi. Bu, Avalanche ağındaki yeni güncellemelerin ve yükseltmelerin bir göstergesi olabilir. Ancak hacmi, 21 Ekim itibariyle 377 milyondan 253 milyona geriledi.

Avalanche’ın NFT alanındaki gelişmelerine bakıldığında Avalanche’daki NFT koleksiyonlarının birçok alanda büyüme gösterdiği gözlemlendi.

Avalanche ağındaki NFT etkinliğini izleyen bir web sitesi olan AvaxNftStats’a göre, AVAX NFT’lerin satışı %28,5 arttı. Ayrıca, son birkaç gün içinde günlük aktif NFT kullanıcılarında da büyük bir artış gözlemlendi.

Büyüyen piyasa değeri ve artan hacim gibi diğer veriler Avalanche ağındaki NFT’ler için olumlu bir görünüme işaret etti.

Ancak AVAX’ın NFT cephesindeki büyümesi fiyat performansını etkilemedi. 1 Ekim’den bu yana AVAX %14,86 değer kaybetti. Avalanche, 17,47 dolar direncini iki kez test etti ancak başarılı olamadı ve altcoin düşüşe geçti. Ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 29.41 seviyesinde mevcut ve momentum aşırı satışa işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin