featured

AVAX için her şey olumlu gözüküyor! 30 dolara doğru bir yükseliş başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. AVAX için direnç 28,11 dolarda iken destek noktası ise 27,17 dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX, şu anda bir konsolidasyon döneminden sonra güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Altcoin, son 24 saatte %1’in üzerinde değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 28 dolar civarında işlem görüyor.

Boğalar, bugünün başından beri piyasanın kontrolünü elinde tutuyor. Kripto para biriminin piyasa değeri şu anda 7,9 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise 414 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafik, altcoin’in 28 dolar seviyesine geri dönmeye çalıştığı için piyasanın yükseliş havasında olduğunu gösteriyor. Alıcıların 27,17 dolarda bulunan destek noktasında güçlü bir ilgi göstermesi bekleniyor. Ayılar, piyasanın kontrolünü ele geçirmeye çalışacakları zaman fiyatı 26 dolar seviyesine indirmeye çalışacaklardır. Boğalar ise piyasadaki herhangi bir zayıflıktan yararlanmaya ve fiyatı 28,11 dolarda bulunan direnç noktasına yükseltmeye çalışacaklar.

AVAX grafik

1 günlük grafikteki MACD göstergesi sıfır çizgisinden yükselmeye başladığından fiyat daha fazla yükselebilir.  Bu, piyasanın olumlu bir havada olduğunu ve boğaların güç kazandığını gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi göstergesi şu anda 59,98 işaretinde bulunuyor. Bu da piyasanın ne aşırı alındığını ne de aşırı satıldığını gösteriyor. 50 günlük Basit Hareketli Ortalama 25,15 dolarda iken 200 günlük Basit Hareketli Ortalama ise 22,65 dolarda. Fiyatın, bu hareketli ortalamaların her ikisinin de oldukça üzerinde işlem görmesi nedeniyle piyasanın güçlü bir yükseliş trendinde olduğu söylenebilir.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatli grafik de günlük grafik gibi yükseliş işaretleri ile dolu. Gözde altcoin, daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşükler oluşturuyor. Bu da boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. AVAX fiyatı, son 4 saattir 28 dolar civarında tutunmayı başardı.

4 saatlikte de fiyat, 50 ve 200 günlük SMA seviyelerinin üzerinde işlem görüyor. MACD göstergesinin ise sıfır çizgisine doğru hareket ettirmesi bekleniyor. Bu da yükseliş momentumunun arttığının bir işaretidir. RSI şu anda 63,10 işaretinde. Ayrıca, boğaların güçlenmesi ile birlikte bu değerin daha da yükselmesi bekleniyor.

Sonuç olarak

AVAX fiyat analizinde sonuç olarak, piyasanın genel olarak yükseliş trendinde olması sebebiyle gözde altcoin’in de değer kazanmaya devam edeceği söylenebilir. Dikkat edilmesi gereken direnç noktası 28,11 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin yukarı yönlü kırılması durumunda 30 dolara doğru olan yol açılacaktır.

Öte yandan, 27,17 dolarda bulunan destek noktasının aşağı yönlü kırılması durumunda işler tersine dönebilir. Böyle bir durumda fiyat, yakın vadede 25 dolara kadar düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin