featured

Satın alma baskısı AVAX fiyatını yükseltmeye devam ediyor! 30 dolardaki hedefe ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, üst üste üç gündür yükseliş eğiliminde işlem görüyor. Fiyat 25,80 dolar seviyesinin üzerinde tutunabildiği için piyasa hissiyatı iyimserliğini koruyor. AVAX psikolojik olarak önemli olan 26 doların biraz altında olduğu için önümüzdeki birkaç seansta daha fazla kazanç elde edilebilir. Aynı şekilde olumsuz yönde, dikkat edilmesi gereken kilit destek noktası 24,0 dolarda bulunuyor.

Gözde altcoin, bugün de yükseliş hareketine devam etti. Genel olarak kripto para piyasasının toparlanması fiyat hareketine yardımcı oldu.

AVAX grafik

AVAX, son üç günde yaklaşık %30 oranında kazanç kaydetti. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 25,69 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %3,88 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

Fiyat hareketi yukarı yönlü

Günlük grafikte gözde altcoin, yükseliş modeli oluşturmuş durumda. Son fiyat hareketi ile birlikte düşüşün kesin olarak sona erdiği görülüyor. Bu eylem, büyük hacimli iyi bir yukarı yönlü kırılma ile sonuçlandı.

Buna ek olarak fiyat, kritik 50 günlük EMA’yı 23,27 dolardan kırdı. Şimdi, boğalar 27,50 doların üzerinde bir günlük mum çubuğu üretmeyi başarırsa, o zaman 30 dolara doğru giden yol açılacaktır.

Saatlik grafiklerde AVAX fiyatı konsolide bir şekilde işlem görüyor. En yakın destek noktası 23,40 dolar civarında yer alıyor. Bu da %50 Fibonacci düzeltmesine denk geliyor.

Yukarı yönlü bayrak formasyonunun iyi bir şekilde kırılmasıyla birlikte yukarıdaki destek noktasından sıçrama gerçekleşmesi, iyi bir fiyat hareketi ile sonuçlanacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin