featured

Teknik göstergeler olumlu, AVAX fiyatı yükselmeye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada 22,94 dolar civarında işlem gören AVAX için en güçlü direnç noktası 23,36 dolar seviyesinde bulunuyor.

Piyasa alçalan üçgen modelinden bir kopuşa hazırlanırken, Avalanche fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. AVAX şu anda 22,94 dolardan işlem görüyor ve 23,36 dolar seviyesinde bir dirençle karşı karşıya. Fiyat bu direnci kırarsa, önümüzdeki 24 saat içinde 24 dolara yükselebilir.

Altcoin, 22,25 dolar seviyesinde bir destek noktası buldu. O zamandan beri bugün devam etmesi gereken bir geri çekilmeye geçti. Dün, altcoin piyasasında bir satışa neden olan Bitcoin fiyatında bir düşüş görüldü. Ancak Avalanche tutunmayı başardı ve şimdi bir patlamaya hazırlanıyor.

Kripto para birimi, şu anda düşüş eğilimi gösteren bir alçalan üçgen modelinde. Bu, piyasanın kırılmadan sonra daha da düşeceği anlamına geliyor. Ancak fiyat, 22,25 dolar seviyesinden destek buldu ve yükselmeye başladı. 24 saatlik düzeltilmiş hacimdeki piyasa değeri 368 milyon dolar ve toplam piyasa değeri 2,8 milyar dolar. CoinMarketCap verilerine göre token, 39. sırada yer alıyor.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte altcoin, son birkaç gündür azalan bir üçgen modelinde işlem görüyor. Fiyat şu anda 22,94 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik düzeltilmiş destek 22,25 dolarda bulunuyor. Piyasanın önümüzdeki 24 saat içinde yukarı yönlü hareketine devam etmesi ve azalan üçgen modelinden çıkması muhtemel.

AVAX grafik

Şu anda volatilite yüksek. Ancak Bollinger bantları yakınlaştıkça yavaş yavaş azalıyor. Göstergenin ortalaması, mevcut fiyat seviyesinin üzerinde. Göstergenin üst sınırı altcoin için direnç görevi gören 23,10 dolarda.

Teknik göstergelerden RSI, 54,83 endeksinde. Yani, yavaş yavaş aşırı alım bölgesine doğru ilerliyor. Bu da boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. MACD göstergesi şu anda yükseliş bölgesinde ve artmaya devam ediyor. Bu da piyasanın daha yüksek hareket etme momentumuna sahip olduğunu gösteriyor.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik zaman diliminde de altcoin fiyatı yükseliş eğiliminde. Piyasanın önümüzdeki birkaç saat içinde yukarı yönlü hareketine devam etmesi ile 23 doların hedeflenmesi oldukça yüksek bir ihtimal.

Ayrıca, 4 saatlik grafikte de teknik göstergeler altcoin için yükselişe işaret ediyor.

Sonuç olarak

Fiyat iyi bir hızda toparlandığından, Avalanche fiyat analizi bugün için güçlü bir şekilde yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte, altcoin fiyatı hâlâ nispeten düşük. Ancak eğilim değişti ve yükseliş momentumu güçlü. Bu da son dört saatteki fiyat yönü tarafından da kanıtlandı.

Dolayısıyla, AVAX fiyatının yaklaşan saatlerde 23,36 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kırabilmek için yukarı yönlü hareket etmesi bekleniliyor. Öte yandan, boğaların güçlerinin hızlı tükenmesi durumunda yükseliş kısa sürebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin