AVAX fiyatı yeni bir rallinin eşliğinde olabilir! Fiyat analizi
AVAX fiyatı yeni bir rallinin eşliğinde olabilir! Fiyat analizi

Yatırımcısını pişman etmeyen altcoin, yeni bir rallinin eşliğinde olabilir! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AVAX fiyatı, kripto alanındaki birçok dijital varlık gibi konsolide oluyor.

Avalanche’ın yerel tokeni, henüz hangi yöne doğru gideceğini belirtecek destek veya direncin üzerinde önemli bir hamle yapmadı.

AVAX fiyatı büyük bir hareket bekliyor

AVAX fiyatı, 8 Eylül 2021’den 22 Kasım 2021’e kadar %350 gibi muazzam bir artış yaşadı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 147 dolara ulaştı. Fiyat hareketine baktığımızda yapının geçici görünmediğini belirtmekte fayda var.

Elliot Wave, kritik sinyaller veriyor. Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan %350’lik boğa rallisinin yalnızca üç dönüş vardı. Net dürtü dalgalarının olmaması, Eylül 2021’deki boğa koşusunu düzeltici bir ralli haline getiriyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi de, en düşük 55,14 dolardan yapılan satış da yapı açısından çok benziyor. AVAX’ın tüm zamanların en yüksek seviyesinden %60’lık fiyat düşüşünü açıklayabilecek sadece üç büyük dalgalanma var.

AVAX price chart

AVAX, günlük trend kanalı medyan çizgisinin üzerinde konsolide oldu ve şu anda yükseliş davranışı sergiliyor. AVAX fiyatını 115 dolara kadar gönderebilecek olan 77 dolardan %50’lik bir yükselişi temsil eden bu açılma üçgeninin D dalgasını doğrulamak için bir bacağa daha ihtiyaç var.

Yükseliş formasyonu oluşumuna rağmen, AVAX meraklıları için bir giriş bulmak kolay olmayacak. Daha kısa vadeli zaman dilimlerinde, AVAX fiyatı bu haftanın arz bölgesinin tam ortasında bastırılıyor. Boğalara katılmanın en güvenli yolu, 90,80 doların kırılmasını beklemek olabilir.

AVAX price chart

Boğalar haftalık arz bölgesini geçemezse, ayılar büyük olasılıkla kontrolü ele alacak ve fiyatı medyan çizginin altındaki likidite seviyelerine düşürecek. 52,95 doların altında bir kırılma, AVAX’a fiyatları 40 dolara göndermek için tam kontrol sağlayacak olan yükseliş üçgeni fikrini geçersiz kılacaktır. Bu da mevcut fiyattan %45’lik bir düzeltme olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin