featured

AVAX fiyatındaki olumsuzluklar bitiyor, altcoin geri dönüşe hazırlanıyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX fiyatı, net bir yön önyargısı olmadan piyasa eğilimine ayak uyduruyor. Fiyat, son birkaç işlem seansı içinde 85 dolar civarında bulunan önemli bir destek noktasını yukarı yönlü kırmayı başardı. Altcoin’in bir süredir içinde bulunduğu düşüş trendi kısa vadeli bir geri dönüş ile durdurulabilir.

AVAX bugün sessiz kaldı

50 günlük EMA seviyesinin üzerinde kesin bir kırılma, hâkim olan düşüş trendini tersine çevirecektir. Bununla birlikte, 0,72 dolar seviyesinin altındaki bir günlük mum çubuğu, yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.

AVAX fiyatı bir geri dönüş bekliyor

Günlük grafikte AVAX fiyatı, 14 Mart tarihinde yapılan 65,56 dolar seviyesinden dip seviyelerinden beri %46 oranında bir artış kaydetti. Ancak alıcılar, kazançlarını 104 doların ötesine taşıyabileceğine dair olan inançtan yoksun. Söz konusu seviyeden uzanan yükselen trend çizgisi boğalara destek görevi görüyor.

AVAX grafik

Şimdi ise satın alma emrindeki bir canlanma, fiyatı 85,67 dolardan 10 Nisan tarihinin en yüksek seviyelerine doğru yukarı itecek. Ayrıca uzun süreli bir satın alma hareketi, 90 dolar seviyesinde bir ters engelle karşılaşılmasına sebep olabilir.

Bahsedilen seviyenin üzerinde bir kesin kapanış, %22 oranında bir yükseliş ile altcoin fiyatını 110 dolara kadar yükseltebilir.

Öte yandan, fiyat düşüş eğilimi çizgisinin altına düşerse yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Bu durumda, ilk aşağı yönlü hedef yatay destek hattında 66,16 dolarda bulunabilir.

Bu yazı yazılırken AVAX 76 dolar seviyesinden işlem görüyor. En büyük 10, kripto para birimi olan AVAX, CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmini 804.653,709 dolarda tutuyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler:

RSI: Günlük göreli güç endeksi 4 Nisan tarihinde ortalama çizgisinin altına düştü ve düşmeye devam etti. Gösterge, aşırı satım bölgesinin yakınında geziniyor.

MACD: Teknik göstergelerden bir tanesi olan MACD, tarafsız bir duruş gösteriyor. Ancak gösterge orta çizginin altında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin