featured

AVAX boğaları, geri dönüş fırsatını iyi değerlendirebilecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 21,3 dolarda iken, en güçlü destek noktası ise 16,4 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bugünün AVAX fiyat analizi, yükseliş olasılıklarıyla ivme kazanan bir düşüş eğilimi gösteriyor. Gözde altcoin son 24 saatte %0,88 oranında bir düşüş yaşadı ve 17,3 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi ise 386,157,015 dolar.

Kripto para piyasası dün çöken bir ivmeyle kapandı. Bugün fiyat, 17,5 doların üzerinde bir yükseliş umudu ile açıldı. Ek olarak, volatilitenin azalması boğalara geri dönüş için muazzam bir fırsat veriyor. AVAX için piyasa değeri 4,981,055,698 doladır ve kripto para birimleri arasındaki sıralamada 16. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik grafik, azalan bir trend ile piyasadaki volatiliteye işaret ediyor. Bu fiyatın daha fazla değişken olabileceği anlamına geliyor. Bollinger Bandı’nın üst limiti AVAX için direnç görevi gören 19,4 dolar seviyesinde iken, alt limit ise destek görevi gören 16,5 dolarda bulunuyor.

AVAX grafik

AVAX fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükselişe işaret ediyor gibi görünüyor. Ancak, ayılar son birkaç saattir piyasanın hâkimiyetini ele geçirmiş durumdalar ve ivmelerini de koruyacaklar. Bununla birlikte fiyat, destek noktasına doğru hareket ederek azalan dinamikler gösteriyor gibi görünüyor. Boğalar doğru hareket etmezse, trend yakında kırılabilir.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), istikrara işaret eden 40 işaretinde. Ancak, değer düşüklüğü olan bölgede aşağı yönlü bir yol izleyerek RSI’yı takip edebiliriz. Bu da satış faaliyetinin baskınlığını gösterir. RSI, baskın bir satış faaliyeti dönemine doğru ilerlemeye karar verirse, tersine bir hareket kaçınılmaz hâle gelecek ve ayılar bir kez daha zafer şansına sahip olacaklar.

1 günlük fiyat grafiği analizi

1 günlük fiyat grafiği de azalan bir trend ile piyasa volatilitesini gösteriyor.

AVAX fiyatı,1 günlük grafikte de Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş eğilimini gösteriyor. Bununla birlikte, piyasanın yönü son birkaç gün içinde tutarlı görünebilir. Ayılar, boğaların duruşunu zayıflatan piyasayı ele geçirdi. Ancak, fiyatın destek bandını kırdığı görülüyor ve bu da piyasada bir kırılmaya işaret ediyor. Bu, kripto para piyasasında güç dengesizliğine neden olabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43 işaretinde ve bu da fiyatta istikrara işaret ediyor. Ayrıca, fiyat, düşük nötr bölgede yukarı doğru bir yol izliyor gibi görünüyor.

Sonuç olarak

AVAX fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in fiyat hareketinin potansiyel olarak bir geri ömüşe işaret ettiği görülüyor. Piyasa son zamanlarda düşüş hâkimiyeti altına girdi. Ancak bunu sürdürmek için yeterince yetkin görünmüyor. Bununla birlikte, piyasayı çoktan sarmış durumdalar ve boğalar şu anda yeterince güçlü değil.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in hareketlerini takip etmek, yatırımcıların kârlı bir işlem yapmalarına da yardımcı olacaktır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin