featured

AVAX düşüşünü bir türlü durduramıyor! Sıradaki hedef 65 dolardaki büyük destek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Avalanche yalnızca bir gecede 70 dolara kadar geri çeri çekildi. Altcoin için satış hareketleri tekrardan başladı.

70 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının altına güçlü bir kırılma gerçekleştiği ve bu seviye direnç noktası olarak yeniden test edildi. Dolayısıyla AVAX fiyat analizi bugün düşüşü işaret ediyor. Analistler, altcoin’in düşüşe devam edeceğini ve kritik bir destek noktası olan 65 doları hedeflediğini düşünüyor..

Son 24 saatteki AVAX fiyat hareketi

Son 24 saat içinde Avalanche 70 dolar seviyesini direnç olarak test ettikten sonra düşüşe devam etti. Altcoin, 66,82 dolar ile 71,41 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saatte önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. Volatilite, piyasada yatırımcıların istediği bir durum değildir. Ticaret hacmi %106 oranında artarak toplamda 1,2 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 17,84 milyar dolar civarında. Altcoin, kripto para piyasasında genel sıralamada ise 11. sırada yer alıyor.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, Avalanche fiyat hareketinin bir kez daha hızla düşüş yaşadığı söylenebilir. Bu düşüş hareketi ile muhtemelen bir sonraki büyük destek noktası olan 65 dolara kadar bir gerileme yaşanabilir.

Avalanche fiyat hareketi son haftalarda güçlü bir düşüş gördü. 9 Mart tarihinde 80 dolara yükselmesine sebep olarak güçlü hareketin ardından altcoin, yaklaşık olarak %17 oranında değer kaybetti. Bu da kripto para biriminin fiyatında düşüş momentumunun hâkim olduğunu gösteriyor.

AVAX grafik

Daha önceki destek noktası 70 dolar seviyesinde idi. Ancak, dün ayılar sadece hafif bir yavaşlamayla onu kırdığı için bu seviye çok az bir destek sundu.

O zamandan beri, 67 doların hemen altına yeni bir düşük seviye ayarlandı. 70 dolardaki direnç noktasının desteğe dönüşmesine sebep olan hızlı bir yeniden test hareketi daha fazla satışın yaşanmasına yol açtı.

Bu nedenle piyasa, daha düşük seviyelerde işlem görmeye devam etmeye hazır.  Muhtemelen önümüzdeki günlerde 65 dolar seviyesindeki büyük destek noktası test edilecek. Bu destek noktasının kırılması durumunda kripto para biriminin fiyatında daha fazla olumsuzluk görülebilir.

Sonuç olarak

Dün geç saatlerde daha fazla aşağı yönlü test görüldüğü için Avalanche fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. AVAX, gün boyunca daha fazla satışa devam etmeden önce direnç olarak önceki desteği yeniden test etti. Bunun sonucunda da daha fazla aşağı yönlü hareketin mümkün olabileceğine işaret etti.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin