featured

AVAX boğaları yükselişte kararlı! Piyasa koşulları büyük ralliye izin verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. AVAX için en güçlü destek 11,61 dolarda iken, en güçlü direnç noktası ise 11,85 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat analizi, altcoin fiyatının son 24 saatte %0,45 oranında yükselerek 11,82 dolara ulaştığını gösteriyor. Sıradaki hedef 12 dolarda bulunuyor. Ancak bu hedefe ulaşılabilmesi için ilk olarak 11,85 dolarda bulunan direncin başarılı bir şekilde kırılması gerekiyor.

Kripto para biriminin piyasa değeri 3,682,191,012 dolar iken 24 saatlik işlem hacmi 102,607,842 dolar. Kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada ise 18. sırada yer alıyor.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte, boğaların kontrolü yeniden ele geçirmesiyle fiyatın bugün önemli ölçüde arttığı görülüyor. Gözde altcoin bu yazının yazıldığı sırada 11,82 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 satte %0,45 oranında yükseliş kaydeden AVAX, son bir haftada ise %0,87 oranına bir artış yaşadı.

AVAX grafik

50 MA, 100 MA’dan daha yüksek, bu da boğaların kontörlü ele geçirdiğini gösteriyor. Dolayısıyla fiyat artmaya devam edebilir.  Göreceli Güç Endeksi (RSI), fiyat artışının ardından şimdi 52,50 işaretinde işlem görüyor. Volatilite düşük, bu da pazarın büyük fiyat dalgalanmaları yaşamayabileceğini gösterir. Bollinger bantlarının üst sınırı altcoin için en güçlü direnci temsil eden 20,96 dolarda iken, alt bant ise en güçlü desteği temsil eden 13,21 dolarda bulunuyor.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği de günlük grafiğe benzer bir şekilde boğaların piyasa hâkim olduğunu ve yükseliş devam edebileceğini gösteriyor.

4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları biraz genişledi. Çünkü üst bant şu anda 16,096 dolarda iken alt bant ise 12,6346 dolarda bulunuyor. Yükseliş momentumu, RSI değerini 36.73’e yükseltirken olumlu hareket devam edebilir.

Sonuç olarak

AVAX fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in boğalarının güçlenmesi ile birlikte yükseliş momentumunun geri döndüğü söylenebilir. Şu anda mevcut piyasa koşulları pek olumlu olmasa bile gözde altcoin, uzun vadede çok daha iyi bir performans gösterebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin