featured

AVAX boğaları kontrolü elden bırakmıyor! Yeni zirveler çok yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 21,32 dolarda iken, destek noktası ise 19,22 dolar seviyesinde bulunuyor.

AVAX fiyat analizi, piyasaya yükseliş eğiliminin hâkim olduğunu doğruluyor. Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 21,23 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %4,43 oranında bir artış gerçekleştirdi. Fiyat, görünürde bir tersine dönüş belirtisi olmadan, ayın başından bu yana istikrarlı bir şekilde artıyor. Bu yükseliş momentumu, kripto piyasasındaki genel olumlu duygu tarafından yönlendiriliyor.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük grafikte, fiyatın yükselişe bir süre daha devam edebileceği görülüyor. Gözde altcoin, son birkaç gün içinde 20,18 dolardan mevcut fiyat seviyesine yükselerek güçlü bir ralli yaptı. Fiyat bugünün başından beri 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

AVAX

50 günlük basit hareketli ortalama şu anda 21,127 dolarda iken 200 günlük basit hareketli ortalama ise 19,129 dolar seviyesinde. Bu da genel piyasa duyarlılığının AVAX için olumlu kaldığını gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 52,77 işaretinde. MACD de yükseliş bölgesinde ve sinyal çizgisi sıfır işaretinin üzerinde. Bu da boğaların fiyat hareketini kontrol ettiğinin kanıtıdır.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği de günlük grafiğe benzer şekilde, boğaların kontrolde olduğunu gösteriyor. Yükseliş hareketinin boğaların hâlâ çok güçlü olması sebebiyle bir süre daha devam edeceği söylenebilir.

4 saatlik grafikteki Göreceli güç endeksi (RSI) 59,84 işaretinde. Bu da altcoin’in nötr bölgede olduğunu gösteriyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerinde olacak şekilde yükseliyor.

Sonuç olarak

AVAX fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in güçlü bir yükseliş trendi içinde işlem gördüğü söylenebilir. Boğalar bir süre daha fiyat hareketini kontrol edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin