featured

AVAX için yeni bir boğa rallisi ne kadar uzaklıkta? İşte bütün olasılıklar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche (AVAX), son zamanlarda ağında birkaç değerli gelişme olduğu için kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Bu da birçok yatırımcının dikkatini çekti.

Örneğin, yakın zamanda AVAX’ın işlem sayısının tüm alt ağlar dahil olmak üzere tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,916,369 işleme ulaştığı ortaya çıktı.

AVAX

Ayrıca, kullanılan gaz miktarı da sonraki günlerde dramatik bir şekilde artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 722,479,684,418 gaza (ATH) ulaştı.

Bu gelişmeler, ağda daha fazla aktiviteyi temsil ettikleri için token için oldukça umut verici görünüyordu. Ancak, bunların AVAX’ın önümüzdeki günlerde bir sonraki boğa koşusunu hazırlama potansiyeline sahip olup olmadığı sorusu devam ediyor.

Metrikler ne diyor?

Yukarıda belirtilen güncellemeler, daha aktif kullanıcıların metriğine işaret etti. İlginç bir şekilde, işlem sayısı artarken adres sayısı 36,000 ile 40,000 arasında değişiyordu.

Dolayısıyla yükselişin yeni kullanıcılardan değil, zaten aktif olan adreslerden kaynaklandığı söylenebilir. İlginç bir şekilde, geçen hafta Avalanche da ikinci yıl dönümünü kutladı.

Ek olarak, bu gelişmeler son 24 saat içinde %3 oranında değer kazandığı için altcoin’in fiyatına pek yansımadı. Bu yazının yazıldığı sırada AVAX, 5,043,721,718 dolarlık toplam piyasa değeri ile 17,05 dolar civarında işlem görüyor.

Bununla birlikte, kripto para biriminin teknik göstergelerine baktığımızda çoğu olumlu olduğu için token’ın geleceğinin parlak olduğu söylenebilir.

Örneğin, ağın geliştirme faaliyeti geçen hafta önemli ölçüde arttı. Bu bir blockchain için olumlu bir sinyaldir.

Tüm olumlu güncellemelere rağmen AVAX yatırımcıları etkilemeyi başaramadı. Bu, düşüş kaydeden sosyal hacim metriğinden açıkça görülüyordu. Ayrıca, AVAX’ın işlem hacmi de keskin bir şekilde düştü. Bu da altcoin için olumsuz bir sinyal oldu.

Ne beklemelisiniz?

AVAX ağındaki tüm gelişmeler, metriklerle birleştiğinde karışık sinyaller veriyordu.

İlginç bir şekilde CryptoQuant’ın verileri, altcoin’in Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) piyasanın dip göstergesi olan aşırı satım konumunda olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle, yukarı doğru bir fiyat hareketi beklenebilir.

Bununla birlikte, kripto para biriminin popülaritesindeki ve işlem hacmindeki düşüş, fiyatın yükselmesinin önünde bir engel oluşturabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin