AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

AVAX analizi: Topluluğun ralli beklentisi gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche (AVAX) fiyat hareketi, günlük grafikte düşen paralel kanal içinde ivme kazanan bir boğa döngüsü sergiliyor. Düşen kanaldan çıkış yakalaması dengeleri değiştirebilir. AVAX analizi için trend kırılımı ile yatırımcıların yüzü daha çok gülebilir. Ancak fiyatın kanal kırılımında kalıcı olması son derece önemli. 

Geri dönüş rallisi, bir kırılma noktası gösteren genel direnç trend çizgisini aşıyor. Fakat, çıkış mumundaki yüksek fiyat reddi, düşüş eğilimi konusunda uyarıda bulunuyor. Öyleyse, bu kopuşu satın almayı düşünmek gerekir mi? Retest ile kanala dokunup yükselmesi masada gözüküyor gibi.

AVAX analizi: Fiyat kendini 50 dolara götürecek mi?

AVAX/USD fiyat grafiği, Mayıs’taki büyük arz düşüşünden sonra düşen kanal modelinde bir düşüş eğilimi gösteriyor. Düşen kanal paterni, geçen ay %60’lık bir amortisman oluşturan 14.50$’a düşüşle sonuçlanan 36$’lık düşüşün ardından oluşuyor.

Bununla birlikte AVAX alıcıları, bu kadar yüksek indirimli oranlarda yatırım yapmak için hızla trend kontrolünü devraldı ve bu da yükselişin tersine dönmesine neden oldu. Sonuç olarak, düşüş kanalı içindeki pozitif döngü, bir yükseliş kırılmasına yol açan genel direnç trend çizgisini aşıyor.

Bugün, kripto para fiyatı %3,82 oranında şişerek, kırılma mumunu direnç trend çizgisinin üzerine itti. Dolayısıyla, satın alma baskısı hafta sonu boyunca devam ederse ve 20-DMA trend çizgisini kırarsa, alıcılar AVAX fiyatını %45 artırarak 30$’a çıkarabilir.

AVAX analiz için; alıcıları yüksek fiyat reddinin üstesinden gelene kadar, yatırımcılar bir boğa tuzağına düşmemek için bir fiyat hareketi onayı beklemek zorunda.

Teknik gösterge

  • DMI göstergesi, DI çizgilerini bir yükseliş geçişi için hazır olarak gösterir ve yükseliş eğiliminin tersine çevrilme olasılığına puanlar ekler. Ayrıca, düşüş eğiliminin düşen momentumu, tersine dönen ADX Çizgisinde belirgindir.
  • Boğa dönüşü, 20-DMA’nın (sarı çizgi) dinamik direncini aşıyor. Bu nedenle, ihlal edilen bu EMA, daha fazla iyileşme için uygun bir destek görevi görmelidir.
  • Direnç seviyeleri: 21,8$ ve 27$
  • Destek seviyeleri: 50$ ve 75,6$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin