AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

AVAX analizi: Satın almak için fırsat veriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükselen kama modelinden bir serpinti, devam ediyor. Bu da düzeltmenin devam ettiğinin sinyalini gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar gelen agresif satışlar 67$’lık yerel desteği kırdı. Avalanche (AVAX) fiyatını 55-52$ desteğine düştü. Bununla birlikte, RSI grafiğindeki bir yükseliş ayrışması, bu destekte artan talep baskısına işaret ediyor.

AVAX analizi; 20 DMA, AVAX fiyatına sürekli direnç anlamına geliyor. RSI eğimi, yükseliş sapmasında önemli bir boşluk gösteriyor. AVAX’ta gün içi işlem hacmi 1,27 Milyar dolar kadara yükseldi. Bu da %11,5’lik bir kazan demek.

21 Nisan’da AVAX fiyatı, 3 aylık artan kama modelinden sonra bir düşüş gösterdi. Ayrıca, yeniden test sonrası düşüş, altcoini %25 oranında düşürdü ve birkaç aylık 55-52,3 dolar desteğine düşürdü.

AVAX analizi: Destek bölgelerde alım fırsatı sunabilir

55-52,3 dolar destek seviyesi Kasım 2021 ve Ocak-Şubat 2022 boğa rallilerini başlatmıştı. Bu nedenle, yatırımcılar, uzun bir ticaret için mükemmel bir fırsat sağlayan güçlü bir birikim bölgesi olarak görebilirler.

AVAX grafiği bu destekte yukarı yönlü bir dönüş işareti veriyorsa, yatırımcılar 50$ psikolojik işaretinin altında stop loss ile uzun bir ticarete girebilirler. Ayrıca, potansiyel ralli %21 daha yüksek olan 67.3$’ı ve ardından 73$’ı tekrar test edebilir.

AVAX analizi için aksine durum, 52 doların altında bir günlük şamdan kapanışı yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu da düzeltme rallisini %23 daha düşük 40 dolara devam ettirecektir.

Teknik gösterge

  • EMA’lar: 200 günlük EMA ile ölüm geçişine yaklaşan 50 günlük EMA, piyasada daha fazla satış çekiyor.
  • MACD göstergesi: MACD ve sinyal çizgisi birbirine oldukça yakın çizilir, bu da potansiyel bir yükseliş geçişi olduğunu gösterir. Bu satın alma sinyali, piyasada daha fazla alıcıyı teşvik edecektir.
  • RSI: RSI eğimi, madeni para tablosunda yüksek bir yükseliş eğilimi olasılığını gösteren belirgin bir yükseliş sapması gösteriyor
  • Direnç seviyeleri- 67 dolar ve 73 dolar
  • Destek seviyeleri – 52$ ve 40$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin