AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

AVAX analizi: Bu hareketlilik varlığı 25 dolar üzerinde tutmaya yetecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çarşamba günü Elon Musk’ın düzeltmesinden sonra dün kripto varlıklar için daha sakin geçti. Haftanın son iş günü ise hareketlilik kaldığı yerden devam etti. Sabahın erken saatlerinde başlayan olumlu grafikler henüz kendini bozmadı. Özellikle altcoin’lerin ayrışmasını net şekilde görebiliyoruz. Dün sessiz sedasız Mithril yüzde 100’den fazla bir sıçrama yaptı.

Majör altcoin’ler ise daha garantili ilerleme yaşıyor. AVAX’ta bunların başında geliyor. Dip seviyelerinden sonra 25 doları da kıran majör varlık, bu bölgeyi destek olarak çalıştırmak istiyor.

Avalanche (AVAX) fiyatı Cuma günü olumlu bir eğilimle konsolide oluyor. Fiyat 25 doların üzerinde kaldığı için piyasa hissiyatı yükselişini sürdürüyor. AVAX fiyatı son üç seansta 23.20$ ve 26.50$ gibi çok dar bir ticaret aralığında sıkıştı. Konsolidasyonla birlikte 24 saatlik işlem hacmi 706.099.844 dolar seviyelerinde.

AVAX analizi: Fiyat daha fazla gidebilecek mi?

AVAX, seansın başından beri yana doğru hareket ediyor. Günlük zaman diliminde fiyat bir oynaklık daralma modeli oluşturdu. Kupa ve Kulp modelini anımsattığını da söyleyebiliriz. Ancak biraz daha çok bir fincan ve ardından daha küçük bir fincan modeli gibi oluşuyor. Buradan bir küçük fincan modeli daha görebiliriz.

Model, 24.50 dolardan bir kırılma yapmadan önce 16.55 dolar civarında bir bazın oluşumu ve tamamlanması boyunca birikimi gösteriyor.

50 günlük EMA, 23.21 dolardan fiyata destek sağlıyor. RSI (14) göstergesi 60’ın üzerinde, bu da piyasanın hala aşırı ısınmadan uzak olduğunu gösteriyor. Herhangi bir küçük geri çekilme, iyi bir giriş noktası olabilir.

Saatlik bir zaman diliminde fiyat, yükseliş bayrağı ve direk modeli oluşturdu. AVAX, iyi bir itici güç verdikten sonra 24.0 $ ile 26.0 $ arasında bir konsolidasyon aşamasına girdi. En yakın engel 26,0 dolardan bulunabilir. Bu seviyenin üzerinde bir günlük kabul, yatırımcılar için 28 dolar fiyatı gelebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin