featured

AVAX fiyatı, yeni ağ yükseltmesine tepkisiz kalmadı! İşte son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX fiyatı, yeni yayınlanan Banff 8 güncellemesine tepkisiz kalmadı.

AVAX

Proof-of-stake (PoS) Layer 1 blockchain protokolü olan Avalanche (AVAX), bu yazının yazıldığı sırada 21,93 dolar civarında işlem görüyor. Bu da fiyatın son 24 saatte %15,33 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. Büyüme, muhtemelen doğrulayıcılar için hayatı doğrudan kolaylaştıran yeni bir protokol güncellemesinin yayınlanmasına dayanıyor.

Ava Labs mühendislik başkanı Patrick O’Grady’ye göre, Banff 8 olarak adlandırılan yeni güncelleme, önceki sürüm istemcileri için desteği optimize etme, eşler arası (P2P) ağ etkileşimini geliştirme ve işlevleri güçlendirme üzerinde doğrudan bir etkiye sahip.

Bu son güncellemeler doğası gereği daha teknik görünse ve yalnızca Avalanche ağında çalışan geliştiricilere hitap etse de, işlem kolaylığı ile birlikte protokoldeki genel kullanıcı deneyimini de destekleyecektir.

Ethereum katili olma yarışı gittikçe daha çetin bir hâle geliyor. Günün her saati yenilik yapan diğer rakip zincirlerle, en son gerçekleşen Banff 8 güncellemesi Avalanche için fark yaratabilir. Geliştiriciler, kendi geliştirici topluluğuna prim veren bir protokole yönelmeye hazırlanıyor ve Avalanche bu konuda ön planda olduğunu kanıtladı.

AVAX yatırımcıların ilgisini çekiyor

AVAX, kesinlik süresi açısından en hızlı Layer 1 protokolüdür. Protokol, başlangıcından bu yana akıllı sözleşmeler ve NFT’ler için en iyi merkezlerden biri olmuştur. Daha önce yayınlanan bir rapora göre, büyülü piksel RPG oyunu Portal Fantasy bu hafta başlarında Avalanche’da kullanıma sunuldu.

Genişlemesi ve hedeflenen ekosistem büyümesi için Avalanche, Ocak ayında %97,4’lük bir büyüme kaydetti. Mevcut görünüme göre AVAX, hafta sonundan önce 90 günün en yüksek seviyesi olan 22,37 doları geçebilir. Ekosistem temelleri ve daha geniş pazar duyarlılığı da bu büyümeyi destekliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin