Avalanche'tan 290 milyon dolarlık teşvik programı! AVAX fiyatına etkisi ne olur?
Avalanche'tan 290 milyon dolarlık teşvik programı! AVAX fiyatına etkisi ne olur?

Avalanche’tan 290 milyon dolarlık teşvik programı! AVAX fiyatına etkisi ne olur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche Foundation, alt ağların gelişimini desteklemek amacıyla 290 milyon dolarlık bir teşvik programı başlattı.

Avalanche Multiverse nedir?

“Avalanche Multiverse” olarak adlandırılan program, takas edilemeyen tokenler, merkezsiz finans, oyun ve diğer uygulamalar etrafındaki bir dizi projeye odaklanacak.

Play-to-earn oyunu DeFi Kingdoms, yeni CRYSTAL, yeni tokeni ve AVAX kripto para birimi cinsinden 15 milyon dolar değerinde teşvik aldı.

Avalanche Multiverse belirli bir süre ile sınırlı olmayacak. Büyük teşvik programının “en az” altı aşamaya bölünmesi bekleniyor.

Alt ağlar nedir ve neden önemlidir?

Alt ağlar, çeşitli niş kullanım durumları için oluşturulan ayrı Blockchain’lerdir. Polkadot gibi rakip platformlar da benzer bir özellik sunuyor. Farklı alt ağların ağ kaynakları için rekabet etmesi gerekmiyor, bu da önemli bir ölçek düzeyine ulaşmak için sınırsız sayıda başlatmayı mümkün kılıyor. AVAX’a bağlı kalmak istememeleri halinde, alt ağların kendi tokenlerini de piyasaya sürebileceklerini belirtmekte fayda var.

DefiLlama tarafından sağlanan verilere göre, Avalanche, toplam değer kilitli olarak dördüncü en büyük akıllı sözleşme platformu konumunda.

Geçen Ağustos ayında Avalanche Vakfı, protokolün TVL’sini önemli ölçüde artırmaya yardımcı olan 180 milyon dolarlık bir likidite madenciliği teşviki duyurmuştu. Bu programın da AVAX’a fayda sağlayabileceğine inanılıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin