Avalanche (AVAX) yükselecek mi?
Avalanche (AVAX) yükselecek mi?

Avalanche grafikleri alarm veriyor! AVAX’tan ne beklemeliyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AVAX fiyatı, yeni haftayı tüm zamanların en yüksek seviyesiyle 100 dolar fiyat seviyesine ulaştıktan sonra çok güçlü açtı. Ancak bu iki dönüm noktasına ulaştığından beri, AVAX yeni zirveden %16’dan fazla düştü. Ne yazık ki boğalar için fiyatlar aşağı doğru hareket etmeye devam edecek gibi görünüyor.

AVAX fiyatı, şu anda 76,50 dolar olan haftalık Tenkan-Sen karşısında iyi bir destek buldu. 13 Ağustos 2021 haftasında, haftalık Tenkan-Sen’in üzerinde ilk geçişinden bu yana, AVAX Kijun-Sen’i hiç test etmedi. Gelişen mevcut mum kalıbı göz önüne alındığında, Tenkan-Sen’in bir destek seviyesi olarak başarısız olacağına dair önemli bir tehdit var.

 55 dolar Avalanche için oldukça kritik bir seviye

Piyasa katılımcıları, muhtemelen AVAX için bir sonraki birincil destek seviyesi olarak 55 dolar alanını bekliyor. Bunun nedeni, haftalık Kijun-Sen, %50 Fibonacci düzeltmesi ve 2021 hacim profilindeki yüksek hacimli düğümün hepsinin 55 dolar fiyat aralığında bulunması.

AVAX fiyatı 55 dolara düşerse, bu tüm zamanların en yüksek seviyesinden %45’lik bir düşüşü temsil edecek. Bu kulağa çok büyük bir düşüş gibi gelebilir. Ancak böyle bir hareket, altcoinler için ortalama yüzde geri çekilme aralığı içinde bulunuyor.

Boğalar ve ayılar, Tenkan-Sen’e yaklaşırsa AVAX fiyatının nasıl tepki vereceğini izlemek isteyecekler. Tenkan-Sen’deki herhangi bir sağlam destek, daha derin düşüş tahminlerini geçersiz kılabilir. Tenkan-Sen’deki destek devam ederse, AVAX muhtemelen mevcut yükseliş eğilimini sürdürecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin