Avalanche fiyat tahmini: AVAX yükseliş momentumunu sürdürebilecek mi?
Avalanche fiyat tahmini: AVAX yükseliş momentumunu sürdürebilecek mi?

Avalanche fiyat tahmini: AVAX yükseliş momentumunu sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche fiyat analizi, bugün kripto para değeri arttıkça artan bir eğilimi doğruluyor. Bir önceki işlem seansında gerçekleşen ve fiyat fonksiyonunda yukarı yönlü bir kırılmaya neden olan düzeltmenin ardından boğaların liderliğini sürdürmesiyle fiyat seviyeleri yeniden yükseldi.

Fiyat seviyesindeki bir başka artışın ardından kripto para şu anda 14,18 dolardan işlem görüyor. AVAX/USD çifti için direnç 14,29 dolarda, destek ise 13,60 dolarda bulunuyor. Son 24 saatte dijital para biriminin değeri yaklaşık %3,65 arttı.

AVAX/USD 1 günlük fiyat tablosu: Satın alma baskısı artıyor

Bir günlük Avalanche fiyat analizi, kripto para değerinde önemli bir iyileşme görüldüğü için güçlü bir yükseliş eğilimini doğruluyor. İşlem gününün başında, boğalar fiyatı yükseltti ve şu anda yukarı yönlü aralığı kapsadıkları için bunu yapıyorlar. Fiyat, oynaklık göstergesinin en üst sınırının üzerinde işlem görüyor. Bu da gelecek için nispeten olumlu bir sinyale işaret ediyor.

image 88

Bollinger bantları, AVAX için en güçlü desteği temsil eden üst bandı 20.9653 dolarda ve alt bandı 13.2179 dolarda gösteriyor. AVAX/USD için Göreceli Güç Endeksi (RSI) 61 endeksinde yukarı doğru hareket ediyor ve eğri, piyasadaki satın alma faaliyetini gösteriyor. Hareketli ortalama (MA), bir yükseliş geçişi olan 50 SMA eğrisini geçtikten sonra 16,30 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Avalanche fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, Avalanche fiyat analizindeki mevcut yükseliş eğilimi, alıcıların piyasanın kontrolünü yeniden ele geçirmeye kararlı olduklarını gösteriyor. Boğalar 14,29 dolar direnç seviyesini hedeflediğinden, yükseliş akımının önümüzdeki saatlerde yoğunlaşması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin