AVAX fiyat analizi

Avalanche fiyat analizi: AVAX büyüyor, satın alma fırsatı ne zaman ortaya çıkacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AVAX coin, grafikte inanılmaz bir yükseliş sergiledi ve coin, fiyatını sadece bir ayda yaklaşık yüzde 110 arttırdı. Fiyat hareketi herhangi bir geri dönüş işareti göstermediğinden, coin fiyatı şu anda yeni yüksek seviyeler yapmakla meşgul. AVAX coini tercih edeceklere olumlu bir haber, daha iyi bir afet yardım platformu oluşturmak için Avalance blok zincirini kullanan Delottie olacaktır.

Önemli teknik noktalar:

  • AVAX jeton fiyatı, 50 EMA hattından iyi destek alıyor,
  • Günlük RSI çizgisi, Avalanche fiyatı gibi ralli yapmayı reddediyor,
  • AVAX kripto parasındaki gün içi işlem hacmi 1,75 Milyar Dolardır, bu da %9,73’lük bir kayıp anlamına gelir.
  • Kripto para 18 kasım da düşüş eğilimindeydi.

AVAX Yükselişte

Avax-coin-vs-dolar

7 Kasım’da, AVAX kripto para, bir önceki yüksek seviye olan 79,1 dolardan çıktığında yükseliş trendine devam etmek için uygun bir onay sağladı. Coin güçlü bir ralli başlattı ve şimdiye kadar kırılma noktasından %50 yükseliş kaydetti.

Kripto para fiyatı 1.0 Fibonacci uzatma seviyesine ulaştı ve bir sonraki direnç seviyesini 148 dolar işaretinde gösteriyor. Ayrıca, 50 EMA çizgisi, madeni para fiyatına güçlü destek sağlar ve önemli EMA’larda (20, 50, 100 ve 200) yükseliş hizalamasını gösterir.

Göreceli Güç Endeksi(75), Avalanche kripto parasının fiyatının şu anda yükseliş hissi altında olduğunu gösteriyor. Ancak, kripto paranın fiyat hareketiyle karşılaştırıldığında, RSI çizgisi önemli bir büyüme sağlamadı.

Coin yatırımcıları bir giriş fırsatı elde edebilir

22 Kasım AVAX, USD karşılaştırmalı grafiği

Avalanche grafiği, fiyatın 4 saatlik zaman çerçevesi grafiğinde yükselen paralel bir kanaldan yükselişe geçtiğini gösterdi. Bu tür kalıpların yükselişe geçmesi, piyasa katılımcılarında daha da fazla satın alma baskısı olduğunu gösteriyor.

Şimdi, Direnç trend çizgisi iyi bir destek seviyesi olarak hareket etmeli ve bu seviyede iyi talep baskısı göstermeli, böylece kripto para tüccarları bir giriş fırsatı elde edebilir.

Coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin