Avaxtars: Avalanche ağındaki Metaverse tokeni günlük yüksek kazancıyla dikkat çekiyor
Avaxtars: Avalanche ağındaki Metaverse tokeni günlük yüksek kazancıyla dikkat çekiyor

Avaxtars: Avalanche ağındaki Metaverse tokeni günlük yüksek kazancıyla dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir metaverse tabanlı kripto para olan Avaxtars (AVXT), 17 Ocak’ta Metaverse tokenleri arasında %182,99 fiyat artışı kaydederek en çok değer kazanan altcoin oldu.

Metaverse tokenleri, kripto pazarındaki genel bir konsolidasyonuna rağmen, bu kategorideki altcoinler büyük artışlar gösterdiğinden, piyasayı şaşırtmaya devam ediyor.

Avaxtars (AVXT) nedir?

Avaxtars, Avalanche’ın C-Chain’i üzerine inşa edilmiş tarayıcı tabanlı bir bilimkurgu oyunudur ve platformdaki ilk tarayıcı tabanlı oyna kazan (P2E) oyunudur. 31 Mart 2021’de piyasaya sürülen Avaxtars, Metaverse oyununun yerel para birimi olarak AVXT ile aşamalı gelişime sahip bir yol haritasına sahip.

Oyun, her oyun içi bileşenin Avalanche blok zincirinde belirtilmiş olduğu NFT’ler üzerine kuruludur. Avaxtars, dijital olarak oluşturulur ve Avalanche ana ağında benzersiz bir ERC-721 NFT olarak kaydedilir.

Ayrıca oyun, 1. Nesil Avaxtars’ların Dijital Genetik Kodunu (DGC) analiz etmeyi ve yeni 2. Nesil Avaxtars’ları oluşturmayı amaçlayan Kişisel Avaxtars Üretim Makinesi’ni (PAGM) de içeriyor. Yukarıda bahsedilen sürece Avaxtars Farming adı verilir ve kullanıcıların yeni Avaxtars’lar kazanmalarını ve böylece yeni AVXT tokenlerini kazanmalarını sağlar.

AVXT’nin yanı sıra, oyun ayrıca iki token daha içeriyor: DGC ve ENXT. Platformun tokenleri, AVXT’nin oyun içi mekanikler tarafından kazanılmasına, DGC’nin PAGM süreçleri tarafından oluşturulmasına ve ENXT’nin merkezi olmayan borsalardaki AVXT-AVAX havuzlarına likidite sağlayarak kazanılmasına olanak tanır.

Axie Infinity ve MANA gibi en iyi Metaverse tokenlerinden bazıları sırasıyla %2,96 ve %1,75’lik küçük kazançlar kaydederken, AVXT’nin üç haneli fiyat artışını ne tetikledi?

AVXT tokeninde %180’lik kazancı ne tetikledi?

Avaxtars Token’ın Coin Market Cap verilerine göre ticaret hacimleri, fiyat yörüngesinin dikey bir yükseliş kaydettiği için son 24 saat içinde %1.582,20 arttı. Bununla birlikte, kripto paranın piyasa değeri de yükseldi ve son gün %209,98 artış göstererek 2.944.002 $ seviyesinde kaldı.

Son fiyat rallisi, Avaxtars’ın Avalanche’daki ilk sosyal ağ olan Kaira Network ile ortaklık ilan etmesinden sonra geldi. Ortaklık, kullanıcıların Avaxtars NFT’lerini Kaira Network platformuna bağlamasına, içerik oluşturmasına ve sosyalleşirken Kaira tokenleri kazanmasına izin verecek.

Avaxtars’ın son fiyat artışı ortaklık haberleriyle tetiklenirken, oyun platformunun büyüyen ekosistemi de fiyat artışı için bir katalizör görevi gördü. Yüksek pozitif sosyal duyarlılık ve bireysel coşku dalgasına sahip kripto para, yazı yazılırken 18,56  dolardan işlem görüyordu.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin