Ava Labs, Amazon anlaşmasını duyurdu: AVAX bir anda tepki verdi…

Ava Labs, Amazon anlaşmasını duyurdu: AVAX bir anda tepki verdi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre 17. sırada yer alan Avalanche, akşam saatlerinde önemli bir anlaşmayı duyurdu. Dünya devi ile yaptığı birlikteli Ava Labs, tarafından paylaşıldı. Resmi twitter üzerinden yapılan paylaşımda Amazon ile ortaklık kurulduğu açıklandı.

AVA Labs’ın yaptığı açıklamaya göre Amazon Web Services ile partnerlik anlaşmasına vardı. Ava Labs ve Amazon Web Services (AWS), Blockchain’in kurumsal, kurumsal ve devlet tarafından benimsenmesini hızlandırmak için güçlerini birleştirdi. Konuyla ilgili Ava’nın Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer’de açıklama yaptı:

“Hem bireysel hem de kurumsal geliştiriciler için AWS ile düğümleri döndürebilmek ve ağları anında test edebilmek, kendileri için en anlamlı yasal yargı alanında büyük bir nimet oldu. Amazon ile çalışmamız, Avalanche’ın olumlu etkisini hızlandırabilir.”

Anlaşma sonrası AVAX kendini gösterdi

Haberin paylaşılmasının ardından AVAX/USDT paritesinde çift haneli kazançlar geldi. Fiyat bir anda 14 doların üzerine çıktı. Son 24 saat içinde hacim yüzde 110 yaptı. Bu anlaşma ile birlikte haftalık kazançta da iyileşme görüldü.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin