featured

ATOM, yakın zamanda yükselişe geçmeye hazırlanıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tane olan ATOM, çoğu kripto para birimi gibi 2022 yılının başlarında büyük oranlarda düşüş yaşadı. Ancak ATOM, 20 dolar civarında bulunan güçlü destek noktasına ulaşır ulaşmaz toparlanmayı başardı.

Bugün, fiyatlar bir önceki en yüksek seviyesi olan 40 dolara doğru ilerliyor ve şimdiden yolun ortasında. Peki önümüzdeki günlerde bu altcoin nasıl bir performans gösterecek?

ATOM fiyatı neden yükselecek?

Cosmos fiyatı 38,77 dolar ile 44,77 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını daha önce 3 kez test etmişti. Daha sonrasında, 30 dolar ile 32 dolardaki orta destek noktasında ve 21,04 dolar ile 21,86 dolardaki daha düşük destek noktalarında birçok ret yaşadı.

ATOM grafik

Bu nedenle, şu anda bu seviyelerde bir yanal hareket görüyoruz. Fiyat yakın zamanda 21,04 dolar ile 21,86 dolardaki destek noktasında düzeltme yaptığından altcoin ilk olarak 38,77 dolar ile 44,77 dolardaki direnç noktalarına yaklaşacaktır. Bu yanal hareket göz önüne alındığında, bir sonraki hedefin olduğu yer burasıdır. Daha önce fiyat, bir kez daha alt destek alanına dokunduğunda fiyat yukarıya doğru yükselmişti. Dolayısıyla şimdi tarihin tekerrür etmesi bekleniliyor.

ATOM fiyatı 50 dolara ulaşabilir mi?

Şu an mevcut olan yanal hareket devam oluşumları olarak kabul edildiğinden, bu durumda da bir yükseliş kırılması gerçekleşeceği varsayılıyor. Düşük destek noktası, daha önceki büyük yükseliş hareketinin taban bölgesi olduğundan; yükseliş trendinin devam edeceğine dair inanç artmış durumda.

Eğer altcoin’in fiyatı yükselişe geçerse, fiyat 90 doların üzerinde bulunan hedeflere ulaşabilir. Bir sonraki hedef ise psikolojik olarak çok önemi olan 100 dolar civarı olacaktır.

ATOM bilinen ve yakından takip edilen bir kripto para birimidir. Şu anda kripto para piyasasında genel sıralamada 20. sırada bulunmaktadır.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin