featured

Teknik veriler, ATOM fiyatının henüz dibi bulamadığını gösteriyor! Düşüş durdurulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cosmos (ATOM), 18 Haziran’dan beri yürürlükte olan bir düzeltici modelden ayrılmaya çok yakın. Bu, muhtemelen düşüşü hızlandıracaktır.

Günlük grafik, ATOM’un 18 Haziran’da en düşük 5,54 dolara ulaşmasından bu yana yükselen bir paralel kanal içinde arttığını gösteriyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Bu da ondan nihai bir düşüşün bekleneceği anlamına geliyor.

Fiyat, 24 Ağustos’ta (kırmızı simge) kanalın direnç çizgisi tarafından reddedildi ve o zamandan beri düşüyor. Direnç çizgisinin yanı sıra, 12,40 dolarda bulunan direnç alanının üzerinde bir sapmaya da işaret etti.

Kripto para yatırımcısı olan @Incomesharks, bir ATOM grafiği tweetledi. Bu tweetinde  fiyatın düşmeye devam edeceğini belirtti.

ATOM grafik

Şu anda ATOM, kanalın destek hattını zar zor tutuyor. Kanaldan bir arıza meydana gelirse, en yakın destek noktası 8,60 dolar seviyesinde olacaktır. Bu da, 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi ve yatay bir destek alanıdır.

Günlük RSI verileri, kanaldaki düşüşü ve devam eden aşağı yönlü hareketin devamını destekliyor. Bunun temel nedeni, göstergenin yükselen destek çizgisinden koparak 50 işaretinin altına düşmesidir.

Sonuç olarak, hem fiyat hareketi hem de gösterge okumaları önemli bir düşüşün beklendiğini gösteriyor.

ATOM dalga sayısı analizi

Dalga sayısı, ATOM fiyatının Ocak 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından beş dalgalı bir aşağı yönlü hareket başlattığını gösteriyor. Eğer veriler doğruysa, haziran ayındaki sip seviye üçüncü dalganın dibiydi.

Bu nedenle devam eden yukarı doğru hareket, bir ve ikinci dalgayı birbirine bağlayan dokunuşla kanıtlandığı gibi, dördüncü dalga geri çekilmesinin bir parçasıdır.

Dolayısıyla, fiyat beşinci ve son dalgayı başlatırsa, aşağı yönlü hareket 4,50 dolarda bulunan destek noktasına kadar devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin