Cosmos (ATOM) değer artışı devam ediyor, altcoin için sırada ne var?
Cosmos (ATOM) değer artışı devam ediyor, altcoin için sırada ne var?

Cosmos (ATOM) değer artışı devam ediyor, altcoin için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre ilk 20 kripto parada en çok kazanan kripto varlık Cosmos (ATOM) oldu ve piyasa bir miktar toparlanma gördükçe günlük %19.72’ye yakın kazanç kaydetti.

Kripto piyasa değeri istikrarlı bir şekilde yükselirken, son gün içinde %8 Bitcoin kazancının ardından Ethereum, Binance Coin (BNB), Solana ve XRP gibi büyük sermayeli altcoin’ler makul fiyat artışları kaydetti. Piyasa değerine göre ilk 20 kripto paranın en çok kazananı Cosmos (ATOM) oldu ve yazının yazıldığı sırada günlük %19.72’ye yakın kazanç kaydetti.

ATOM Fiyat Analizi

Bitcoin’in 35.000 doların üzerindeki hareketi, BTC nihayet yazının yazıldığı sırada %7,79 günlük kazanç kaydederek 36,389,42 dolarda salındığı için çok ihtiyaç duyulan bir soluk aldı.

Piyasa, son BTC kazançlarının ardından yeşile döndü ve küresel kripto piyasası değeri, son güne göre %6,76 artış kaydederek 1,64 trilyon dolarda kaldı. İlk 20 kripto para arasında ATOM en yüksek kazancı elde etti ve yazının yazıldığı sırada 35,69 dolardan işlem gördü.

ATOM’un fiyatındaki yükselişe, ticaret hacimlerinde sağlıklı bir artış eşlik etti ve bu da piyasa toparlanma belirtileri gösterdiğinden kripto paraya artan bir bireysel ilgi gösterdi. Son üç gün içinde, ATOM neredeyse %25 oranında yükseldi ve artan Göreceli Güç Endeksi, pazardaki alıcıların arttığını vurguladı.

Büyümeyi destekleyen güçlü temeller

Geçen hafta, İsviçre’nin SIX Borsasında 21Shares tarafından ilk Cosmos ETP’nin piyasaya sürülmesi, kripto para hakkında olumlu yorumlara yol açtı.

Ek olarak, güçlü temel faktörler, yaklaşan airdrop’ların yanı sıra fiyat denizli orospu numaraları artışını ve Cosmos ile Polkadot arasında bir köprü uygulamasını destekledi.

Cosmos tarafından yakın zamanda yayınlanan bir blog gönderisine göre, bir Cosmos ve Astar (Polkadot) köprüsü 2022’nin ilk çeyreğinde teslim edilecek. Astar Network, Cosmos SDK tabanlı bir blok zinciri olan Secret Network ile zaten bir testnet köprüsü uyguladı. Ancak bu testnet köprüsü EVM tabanlı, yani yalnızca hem EVM hem de Cosmos SDK’yı destekleyen blok zincirler bu testnet köprüsüyle uyumlu.

Bununla birlikte, piyasa uzmanlarına göre, EVMOS’un yaklaşan lansmanı, Cosmos blok zincirine olan ilgiyi daha da artırdı.

ATOM, kısa vadeli yatırım getirisi (haftalık yatırım getirisi) -%5,28 olmasına rağmen, USD karşısında +368,26 yıllık bir yatırım getirisi elde etti. Fiyattaki son artışa rağmen, ATOM hâlâ tüm  zamanların en yüksek fiyatı olan 44.36 $’dan %20.34 düştü.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin