featured

Asus, Mining İçin Yeni Ürettiği 16 Ekran Kartı Destekleyen Ana Kartı Tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asus‘un yüksek seviye donanım pazarlama markası Republic of Gamers, B250 çip setli yeni modeli B250 Mining Expert adını verdikleri anakartını tanıttı. B250 Mining Expert, özellikle kripto para madenciliği için tasarlanmış ve tam 16 ekran kartını destekliyor.

Republic of Gamers Twitter hesabından yapılan paylaşımda üründe 3 adet 24 pin güç girişi olduğu ve 16 adet GPU (Ekran kartı) desteklediği belirtiyor.

B250 Mining Expert, rakipleri 8-12 slot sunarken toplamda 19 PCI-Express slotu ile birlikte geliyor. Kripto para madencileri çok fazla işlem gücüne ihtiyaç duyarlar ve dolayısıyla kullanabildikleri kadar çok ekran kartı kullanmak isterler.

Anakarttaki 19 PCI slotu 3’e ayrılmış ve anakartta 7 slot için 1 PSU, diğer 6’şar slot için ise 2 PSU, toplamda 3 güç kaynağından gücünü alıyor.

19 Ekran kartı bağlantısı imkanı sayesinde ROI süresi de oldukça düşük olan B250 Mining Expert, madenciler için oldukça kàrlı bir yatırım olacağa benziyor.

ROI NEDİR?

Return of Investment‘in kısaltılmış yazımı olan ROI, yaptığınız yatırımın size geri dönüş süresini gösteren veridir. ROI verimlilik ile doğru orantılı olarak kısalır ve bu da yatırımcının yüzünü daha kısa bir sürede güldürür.

 

Kaynak: koinbulteni




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin