'Aşırı korku' piyasayı sardı! Bitcoin 40 bin doları geri kazandı
'Aşırı korku' piyasayı sardı! Bitcoin 40 bin doları geri kazandı

“Aşırı korku” piyasayı sardı! Bitcoin 40 bin doları geri kazandı: Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Avrupa piyasa saatlerinde 40.000 dolarda önemli desteğin üzerinde gezinirken kripto piyasaları Cuma günü ikinci bir düşüş yaşadı.

Bitcoin (BTC), Perşembe günü %2,9 kaybettikten sonra Cuma günü erken saatlerde 40.100 dolara sıçradı.

Bitcoin, yılın ilk üç ayının en düşük seviyelerinden geçen 40.000 dolarlık destek seviyesinin yakınında işlem görüyor. Ancak mevcut fiyat hareketi, bazı yatırımcılar arasında bir alarm işaretidir.

FxPro’nun kıdemli finansal analisti Alex Kuptsikevich, “38.000 dolar bölgesindeki dip seviyelerin altında bir kırılma olursa destekler kırılabilir. Aksine, bu seviyelerden saldırıya dönüş geliştirme yeteneği, bu ılımlı yükseliş çizgisinin önemini pekiştirecek.”

Alternative.me web sitesinde barındırılan popüler bir duygu göstergesi olan Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi, Cuma günü 22 seviyesine gelerek kripto yatırımcıları arasında “aşırı korku” gösterdi. Bu, geçen haftanın 37’lik “korku” değerinden bile kötü.

Endeks, 1 ile 100 arasında tek bir sayı üretiyor ve 1, kripto piyasasının aşırı korku halinde olduğunu  belirtirken, spektrumun diğer ucunda 100, piyasanın bir düşüş yaşadığını gösteriyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin