MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Artık Ripple (XRP) sahipleri XRP’yi teminatlayabilir ve ABD doları alabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP sahipleri şimdi Ripple (XRP) tokenlerini teminat vererek USD kredileri alabilecekler. Kripto destekli borç verme şirketi Cred, XRP ile teminatlandırılmış USD kredileri vereceğini açıkladı. Bilgi birkaç gün önce bir basın açıklamasında yayınlandı.

Ripple (XRP) artık kredilerde teminat olarak kullanılabiliyor

XRP, sanal para piyasasında ve finansal dünyada ilginç bir büyüme yaşamaya devam ediyor. Kredi tesislerinde 300 milyon doların üzerinde işlem yapan Cred, XRP tarafından teminatlandırılmış ABD doları kredileri sunacağını söyledi.

Dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılar artık XRP’yi uzun vadede vergi sonuçlarına katlanmak zorunda kalmaksızın kredi almak için kullanabilecekler. Arrington XRP Capital kurucusu ve XRP yatırımcısı Mike Arrington, Cred’in XRP’yi bir varlık sınıfı olarak tanıyan yeni nesil kredi ürünlerinin oluşturulması için çalıştığını belirtti.

Bu gelişme XRP’nin likiditesini arttıracak

Bu konuda Arrington şunları söyledi:

Kredili bir borçlu olarak, Cred’in gereksinimlerime duyarlı olmasını takdir ediyorum. Geleneksel finansal hizmetler ekosistemi ve kripto topluluğu arasında güvenilir bir köprü olarak hareket etme yetenekleriyle beni etkilemeye devam ediyorlar. Cred, başarılı bir şekilde yeni nesil kredi verme ve ürünler kazanmayı sağlamakla birlikte varlık sınıfı olarak XRP’yi önemli kılıyor.

Cred kredi için mevcut kredi tesislerinde 300 milyon dolar güvence altına aldı. Rapora göre, bu sektörün geri kalanından 3 kat daha fazla. Cred’in kurucu ortağı Dan Schatt, XRP sahiplerine düşük oranlar ve uygun likidite hizmetleri sunma konusunda çok heyecanlı olduklarını söyledi. Aynı zamanda Schatt, kullanıcılara fayda sağlamak için Cred platformunu bütünleştiren ortakları desteklemeyi dört gözle beklediklerini söyledi.

Cred, dünyanın en önemli merkezi olmayan kredi platformlarından biri

Cred, dünyanın en önemli merkezi olmayan kredi platformlarından biri. Şirket, eski PayPal ve teknoloji gazileri tarafından Blockchain potansiyelinden yararlanmak amacıyla kuruldu. Ayrıca, Cred LBA tokeni de 180’den fazla ülkede kullanılabilir. XRP şu anda piyasadaki toplam 20 milyar dolarlık değerleme ile en büyük 3. kripto para. Her XRP tokeni 0,5 dolar karşılığında satın alınabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin